Virtanen illan nyrkkisankarista: "Yleensä hän käy painimassa poikani kanssa"

LIIGA / Haastattelu
Jonne Virtanen teki TPS:n kolmannen maalin Ilvestä vastaan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Jonne Virtanen on yksi Liigan kulttipelaajista ja lisäksi TPS-kannattajien suuri suosikki. Kolossaalinen hyökkääjä iski Ilveksen verkkoon maukkaan osuman, jollaisia nähdään yleensä vain pistepörssien kärkinimiltä.

Jonne Virtanen oli monessa mukana Ilveksen ja TPS:n välisessä lauantaikohtaamisessa Tampereella. Isokokoinen hyökkääjä veivasi upean maalin toisessa erässä ja kahnasi Ilves-hyökkääjä Markku Flinckin kanssa päätöserän loppuhetkillä.

− Flinck ei kuulu suosikkeihini. Ja kai heilläkin on siellä turhautumista tappioiden tuomana, tuumasi Virtanen sananvaihtoaan Flinckin kanssa.

Ilves on ajautunut tappioiden tielle, mutta TPS:llä sen sijaan kulkee. Ilves-voitto oli kaikkiaan viides peräkkäin Liigan otteluissa.

Ymmärrystä myös vastapuolelle löytyi.

− Itsekin olemme olleet joskus neljän pelin tappioputkessa. Ei se silloin kivaa ole, myönsi Virtanen.

Turussa on tällä hetkellä syytä hymyyn. Uusia ratkaisijoita löytyy joka ilta ja pisteitä ropisee. 

− Hävisimme pari peliä ennen voittoputkea. Nyt, kun voittoja on tullut, usko omaan tekemiseen on pysynyt. Kun peli on hyvää, silloin voittaakin enemmän, Virtanen murjaisi.

TPS:n nuori puolustaja Miro Keskitalo tiputti hanskansa Ilveksen Jerry D'Amigon kanssa ottelun lopussa. Hanskaushommissa Keskitaloa yleisemmin nähty Virtanen kommentoi joukkuekaverinsa mittelöintiä.

− "Keskari" käy yleensä meillä painimassa meidän pojan kanssa, ja hän on 3-vuotias.

TPS pelaa seuraavan neljän ottelun aikana kolme kotiottelua. Virtasesta tämä on hyvä tilaisuus muun muassa laittaa kotiasiat järjestykseen.

− Hyvä paikka lepytellä vähän emäntääkin kotona, että pysyy sielläkin hyvä mieli, huomioi Virtanen mielitiettyään.

Turkulaiskannattajat huusivat ottelun aikana ja sen jälkeen useasti Virtasen nimeä. 

− Meidän kannattajamme ovat seuranneet meitä hyvin näillä vierasreissuilla koko kauden. Toivottavasti kotipeleihinkin alkaa tulla ihmisiä. Olemme pelanneet kuitenkin hyvää kiekkoa, painotti Virtanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle