Venäjän päävalmentaja Znarok käsistä karanneessa haastattelussa: "Puolustus huolettaa Suomea vastaan"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Znarokin mukaan Venäjällä on omat konstinsa, millä se aikoo ottaa voiton Suomesta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Venäjän päävalmentaja Oleg Znarokin haastattelu keskeytettiin äkillisesti, eikä viimeiseksi jääneeseen kysymykseen saatu vastausta. Seuraavaa peliä Suomea vastaan ehdittiin käsittelemään ennen keskeytystä.

Venäjän kolmosketju Artemi Panarin, Jevgeni Dadonov ja Vadim Šipatšjov oli tehokkain ottelussa Saksaa vastaan. Šipatšjov teki ottelun toisessa erässä kaksi maalia ja Dadonov yhden osuman.

Ottelun jälkeen keskusteltiin seuraavasta ottelusta Suomea vastaan. Venäjän päävalmentaja Oleg Znarogilta kysyttiin, onko hän huolissaan, että heidän tehokkain ketju on tiukassa vartioinnissa seuraavassa ottelussa.

− Eniten minua huolestuttaa puolustuspelaaminen Suomea vastaan, ja siihen keskitymme seuraavaksi. Vaarana on myös Suomen joukkueen nopea liike ja taitava kiekon siirtely.

− Suomi on varmasti paras mahdollinen vastustaja. Meillä on omat konstimme, millä seuraavasta ottelusta otamme voiton.

Suomi ja Venäjä ovat olleet aikaisemminkin napit vastakkain vastaavissa tilanteissa.

− Olemme pelanneet ennenkin Suomea vastaan ja parannamme niitä osa-alueita pelissämme, joissa on aikaisemmin ollut ongelmia.

Seuraava kysymys tuli toimittajalta, jolle ei jostain syystä annettu mikrofonia käyttöön. Päävalmentajalta kysyttiin, voiko tällaisella esityksellä pärjätä syksyn World Cupissa.

− En ole vielä ajatellut asioita niin pitkälle. Nyt yritetään saada paras mahdollinen tulos tästä turnauksesta.

Viimeiseksi jäänyt kysymys keskeytettiin, eikä tulkki saanut sitä kääntää. Kysymyksessä tai kommentissa esitettiin ilmeisesti sellaisia asioita, että valmentajahaastattelu päätettiin lopettaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle