Varamies Pulli, palveluksessanne!

LIIGA / Haastattelu
Juuso Pullin edellisestä maalituuletuksesta oli vierähtänyt aikaa. Tänään mies juhli Tapparan nutussa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Tappara-puolustaja Juuso Pulli tälläsi kauden ensimmäisen maalinsa ottelussa HPK:ta vastaan. Kyseessä oli Pullin lainapestin ensimmäinen ottelu tamperelaisseuran riveissä. Lainapelaajan tulevien viikkojen kuviot ovat vielä auki, mutta kuluvan viikon puolustaja luutii Tapparan takalinjoilla.

− Eihän se paremmin olisi voinut mennä. Osuin kiekkoon ja sinne upposi, nauravainen Juuso Pulli toteaa 4−0-voiton jälkeen.

Puolustaja nousi tukemaan hyökkäystä ja pääsi lämäämään kiekon ohi poikittaisliu'ussa olleen Emil Larmin.

Yleispuolustaja ei ole viime aikoina päässyt nauttimaan ratkaisijan roolista. Kiikaritehoin väännetyn kauden ensimmäinen tehopiste ja Tappara-kannattajien "Pulli"-huudot maistuivat lainamiehelle.

− Edellisestä maalista oli kuitenkin jo aikaa!

Pelikirja vielä sivuseikkana

Pulli saapui Tampereelle sunnuntaina paikkaamaan Tapparan puolustajapulaa. Keskiviikon "debyyttiottelu" sai Liigassa jo useamman vuoden pelanneeseen Pulliin uusia tuntemuksia.

− Toistaiseksi on ollut ainutkertainen kokemus päästä mukaan hallitsevan mestarin porukkaan. Pitkästä aikaa oli perhosia vatsassa, kun olen jo päiväunilta herättyäni alkanut odottaa illan peliä, puolustaja muistelee päivän mietteitään.

− Kaikki tuntuu olevan uutta, vaikka laji on täysin sama.

Pelikirja-asioihin Pulli ja Tappara-valmennus eivät ole Pullin mukaan sen tarkemmin vielä pureutuneet. Hän kertoo saavansa pelistä kiinni sen edetessä.

Pätkäurakan varmistuttua hän soitti entisille JYP-tovereilleen Valtteri Kemiläiselle sekä Aleksi Saloselle, jotka molemmat ovat tällä hetkellä loukkaantuneina. Kemiläinen ja Salonen ovat siirtyneet Jyväskylästä Tampereelle viimeisen vuoden aikana.

− Kemiläisen kanssa olemme käyneet pari kertaa lounaalla, ja jo sunnuntaina hän esitteli minulle pukukoppia. Saloseen en ole vielä hallilla törmännyt, Pulli kertoo.

Carpe diem!

Pulli elää tällä hetkellä lainamiehen arkea. Tarkkaa tietoa ensi viikkojen tapahtumista ei vielä ole, ja hän kertoo asioiden sujuvan nyt päivän kerrallaan. Varmaa on, että seuraavana Pullin edessä on ottelu Tapparan paidassa Kalpaa vastaan.

Sarjakärjessä porskuttava Tappara taistelee tänäkin vuonna vakuuttavin elkein mestaruudesta. Joukkueessa olisi varmasti kenelle tahansa mieluisaa pelata. Pullin oma mielipide loppukauden joukkueesta on kuitenkin poliitikkomaisen kiertelevä.

− On joukkueiden asia päättää, miten se menee. Eletään nyt vain hetkessä, hän pyörittelee hymyillen.

» Lähetä palautetta toimitukselle