U18: Suomi valmiina Sveitsin kaatoon

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Pikkuleijonat valmistautuivat huolella illan Sveitsi kamppailuun.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Eilen välipäivää turnauksessa viettäneet pikkuleijonat saavat illan kamppailussa vastaansa alppimaa Sveitsin. Rennosti aamujäillä viihtyneet pikkuleijonat ovat joukkueen päävalmentajan Rauli Uraman mukaan täysin valmiina, kun kiekko päivän iltaottelussa putoaa jäähän.

Välipäivänä sopivassa suhteessa lepoa ja harjoitusta saaneet nuoret leijonat ovat joukkueen päävalmentajan Rauli Uraman mukaan täysin valmiina illan Sveitsi kamppailuun.

− Hyvin ollaan valmistauduttu illan kamppailuun, ollaan hyvin levätty ja pojat ovat katsoneet valmistavan videopätkän Sveitsistä. Kyllä me valmiita olemme, kertoi päävalmentaja.

USA:n turnauksen avauskamppailussa tyrmännyt Sveitsi pelasi USA:ta vastaan vahvasti puolustusvoittoisesti. Uraman mukaan Sveitsi muutti hieman pelitapaansa USA:ta vastaan, aiempien kokemusten perusteella ajatellusta aggressiivisesta ja paineistavasta pelitavasta.

− No ehkä se heidän reagointipeli on hieman erilaista ja mitä aiempia kokemuksia Sveitsistä on, he ovat tulleet aggressiivisesti peliin ja paineistaneet meidän maalille terävästi alusta lähtien.

− USA-ottelu osoitti, että he olivat vähän vetäytyneet omalle alueelleen, mutta en usko että sellaista tapahtuu tänään, vaan sieltä tullaan tänään lujaa kohti meidän maalia ja siinä meidän reagointipelin tulee olla hieman erilaista, jatkoi Urama.

Kahdesti USA:ta vastaiskuilla rokottaneen Sveitsin pelitapa sopii Uramalle, mikäli Sveitsi jatkaa puolustavaa ja vastaiskuihin perustavaa pelitapaansa.

− Jos Sveitsi pelaa samalla tavalla kuin USA:ta vastaan, niin kyllä se meille sopii, päätti muikeasti hymyilevä Urama.

» Lähetä palautetta toimitukselle