Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Petteri Nummelin on viimeistellyt pudotuspeleihin tehot 3+4.

Timo Savela

TUTOlle voiton ratkaissut Nummelin: "Nyt ei olla näyttelemässä TUTOn värikästä jääkiekkoa"

TUTO hyppäsi kuilun partaalta taistelemaan finaalipaikasta, kun se voitti Kiekko-Vantaan maalein 3-1. Yksi turkulaisten avainpelaajista oli Petteri Nummelin, joka onnistui kertaalleen maalinteossa.

44-vuotias Petteri Nummelin näki, että ottelu K-Vantaata vastaan oli samanlainen kuin aiemmat kamppailut. Tällä kertaa turkulaiset vain onnistuivat maalinteossa.

− Vähän samanlainen peli oli kuin aiemmatkin, mutta nyt mekin saimme onnistumisia ja ylivoimalla maalin. Saimme nyt sarjan elämään, konkari iloitsi.

Aiemmat kolme niukkaa kamppailua ovat kääntyneet vantaalaisille, kun TUTO on jäänyt nuolemaan näppejään. Tällä kertaa turkulaiset kuitenkin onnistuivat ratkaisevilla hetkillä.

− Me onnistuimme tänään hyvin maalinteossa, mikä on ollut aiemmin vaikeaa. Muuten vaikea sanoa. Kaikki tuolla kaikkensa antaa, repii ja raastaa.

− Nämä pudotuspelit kääntyvät välillä mihin kääntyvät. Tämä on onneksi jääkiekkoa ja hienoa playoff-aikaa, Nummelin ynnäili.

Turkulaisten kokenein pelaaja on nauttinut pelaamisestaan Mestiksessä ja TUTOssa. Niin hyökkääjänä kuin puolustajana pelaavalle Nummelinille ei kuitenkaan ole väliä pelipaikastaan.

− Pääasia, että pääsee pelaamaan, saa hien aikaiseksi ja joukkue voittaa. 

Nummelin oli yksi TUTOn parhaista illan ottelussa viimeistellen tehot 1+1. Vaikka Tuukka Pulliaisen osumaan konkari antoikin kauniin ja vapauttavan syötön, ei Nummelinillekaan ole väliä, millä tavalla voitot tulevat.

− Ei täällä mitään show'ta olla tekemässä, täällä ollaan hakemassa kiinnityksiä.

Kolmanteen erään kolmella maalilla ottelua johtaneiden turkulaisten peli passivoitui ja joukkue tyytyi puolustaisteluun. Kovasti painetta lyöneet vantaalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet kuin kertaalleen maalinteossa.

- Nyt ei olla tekemässä sopimuksia mihinkään tai näyttelemässä mitään TUTOn hienoa ja värikästä jääkiekkoa. Paskat siitä ja nyt pelataan voitoista, se on ainoa mikä ratkaisee, Nummelin tuumasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Jo toinen ulosajo Kupittaalla! - Juuselalle pelirangaistus keihästämisestä

MESTIS | 12.3.2018 20:43
TUTOn Aki Juusela sai pelirangaistuksen keihästämisestä heti päätöserän aloituksen jälkeen. lue lisää

K-Vantaa−TUTO-sarjassa jälleen ulosajo - lohipaitojen Pyykkönen suihkuun

MESTIS | 12.3.2018 20:11
K-Vantaan Joel Pyykköselle tuomittiin pelirangaistus korkeasta mailasta. lue lisää

Luceniuksen pudotuspeliavaus päättyi ennen aikojaan - potkaisemisesta suihkun puolelle

MESTIS | 10.3.2018 18:45
Ensimmäinen puolivälieräottelu TUTOn ja Kiekko-Vantaan välillä päättyi TUTO-kapteeni Niclas Luceniuksen osalta ulosajoon. lue lisää

K-Vantaa ja TUTO iskevät taas yhteen pudotuspeleissä - syntyykö jälleen uusi Suomen ennätys?

MESTIS | 9.3.2018 13:00
Mestiksen pudotuspeleissä yhtenä parina tarjoillaan tänäkin vuonna K-Vantaan ja TUTOn välinen näytelmä. Viime kaudella välieräotteluissa syntyi Suomen ennätys, kun joukkueet tarjoilivat lähes 158 minuutin näytelmällään Suomen historian pisimmän jääkiekko-ottelun. Lauantaina alkavasta sarjasta odotetaankin jälleen tasaista kamppailua. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Petteri Nummelin

s. 1972 Turku, FIN
178CM / 89KG
SOPIMUS: 2018