Petteri Nummelin on viimeistellyt pudotuspeleihin tehot 3+4.

Timo Savela

TUTOlle voiton ratkaissut Nummelin: "Nyt ei olla näyttelemässä TUTOn värikästä jääkiekkoa"

TUTO hyppäsi kuilun partaalta taistelemaan finaalipaikasta, kun se voitti Kiekko-Vantaan maalein 3-1. Yksi turkulaisten avainpelaajista oli Petteri Nummelin, joka onnistui kertaalleen maalinteossa.

44-vuotias Petteri Nummelin näki, että ottelu K-Vantaata vastaan oli samanlainen kuin aiemmat kamppailut. Tällä kertaa turkulaiset vain onnistuivat maalinteossa.

− Vähän samanlainen peli oli kuin aiemmatkin, mutta nyt mekin saimme onnistumisia ja ylivoimalla maalin. Saimme nyt sarjan elämään, konkari iloitsi.

Aiemmat kolme niukkaa kamppailua ovat kääntyneet vantaalaisille, kun TUTO on jäänyt nuolemaan näppejään. Tällä kertaa turkulaiset kuitenkin onnistuivat ratkaisevilla hetkillä.

− Me onnistuimme tänään hyvin maalinteossa, mikä on ollut aiemmin vaikeaa. Muuten vaikea sanoa. Kaikki tuolla kaikkensa antaa, repii ja raastaa.

− Nämä pudotuspelit kääntyvät välillä mihin kääntyvät. Tämä on onneksi jääkiekkoa ja hienoa playoff-aikaa, Nummelin ynnäili.

Turkulaisten kokenein pelaaja on nauttinut pelaamisestaan Mestiksessä ja TUTOssa. Niin hyökkääjänä kuin puolustajana pelaavalle Nummelinille ei kuitenkaan ole väliä pelipaikastaan.

− Pääasia, että pääsee pelaamaan, saa hien aikaiseksi ja joukkue voittaa. 

Nummelin oli yksi TUTOn parhaista illan ottelussa viimeistellen tehot 1+1. Vaikka Tuukka Pulliaisen osumaan konkari antoikin kauniin ja vapauttavan syötön, ei Nummelinillekaan ole väliä, millä tavalla voitot tulevat.

− Ei täällä mitään show'ta olla tekemässä, täällä ollaan hakemassa kiinnityksiä.

Kolmanteen erään kolmella maalilla ottelua johtaneiden turkulaisten peli passivoitui ja joukkue tyytyi puolustaisteluun. Kovasti painetta lyöneet vantaalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet kuin kertaalleen maalinteossa.

- Nyt ei olla tekemässä sopimuksia mihinkään tai näyttelemässä mitään TUTOn hienoa ja värikästä jääkiekkoa. Paskat siitä ja nyt pelataan voitoista, se on ainoa mikä ratkaisee, Nummelin tuumasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Välieräkamppailu Vantaalla venyi Suomen pisimmäksi jääkiekko-otteluksi

MESTIS | 1.4.2017 0:36
Vantaalla pelattava ottelu Kiekko-Vantaan ja TUTOn välillä on venynyt jo Suomen jääkiekkohistorian pisimmäksi. lue lisää

Vantaalla Mestis-historian toiseksi pisin ottelu - K-Vantaa ja TUTO tahkonneet yli 120 minuuttia

MESTIS | 31.3.2017 23:37
Kiekko-Vantaa ja TUTO ovat tahkonneet välieräsarjan toista ottelua jo 120 minuutin verran. lue lisää

TUTO–K-Vantaa: Vantaalaisten vire todelliseen testiin

MESTIS | 29.3.2017 10:00
Mestiksen välierät alkaa keskiviikkona, ja SaPKon ja Espoo Unitedin lisäksi finaalipaikasta kamppailevat TUTO ja K-Vantaa. Panokset kasvavat ja jännitys tiivistyy, mutta pään pitää silti pitää kylmänä. Millä vahvuuksilla turkulaiset ja vantaalaiset iskevät yhteen? lue lisää

SuomiKiekko: TUTOn ja K-Vantaan välillä kipinöi - ei yhteisymmärrystä ottelusiirrosta

MESTIS | 27.3.2017 21:13
Kiekko-Vantaa ei hyväksynyt TUTOn toiveita ottelusiirrosta joukkueiden ensimmäiseen välieräotteluun. lue lisää

Mestiksen huipennus analyysissä: viivoilla täyttä hitchcockia

MESTIS | 1.3.2017 11:00
SaPKo voittaa runkosarjan, mutta alemman puoliskon viivoilla on Mestiksessä enemmän draamaa ja rytinää kuin Liigassa. Viisi joukkuetta voi yhä realistisesti sekä päästä pudotuspeleihin että joutua karsintoihin, joissa yksi joukkue putoaa varmuudella. lue lisää

Kommentit

Petteri Nummelin

s. 1972 Turku, FIN
178CM / 89KG
SOPIMUS: 2018