Geoff Platt pääsi tuulettamaan voittomaalia jatkoerässä.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

TsSKA:n sankari Platt: "Kaikki kunnioitus Jokereille"

TsSKA Moskovan Geoff Platt oli yhtä hymyä voitetun ottelun jälkeen. Torontosta kotoisin oleva laitahyökkääjä ratkaisi neljännen puolivälierän ja koko ottelusarjan jatkoerämaalillaan TsSKA:lle.

Uransa toista jaksoa TsSKA Moskovan riveissä pelaava Geoff Platt ratkaisi tiukan ottelun Jokereita vastaan ajassa 75.29 syntyneellä maalillaan. Plattin iskemä maali toi TsSKA:lle 1−0-voiton ja samalla ratkaisi koko ottelusarjan.
Vaikka ottelusarja meni voitoin 4−0 Moskovaan, Platt kehui suunnattomasti Helsingin Jokereita.

− Jokerit oli todella hankala vastustaja. Voitimme heidät kolmesti jatkoerässä, ja kaikki pelit olivat todella tiukkoja vääntöjä, jotka olisivat voineet päättyä miten tahansa. Me annamme kaiken kunnioituksen vastustajallemme, sillä he tekivät meidän pelaamisesta äärimmäisen vaikeaa.

TsSKA:sta puhuttaessa nostetaan esiin materiaalin laajuus ja sen korkea taitotaso. Platt nostaa loistavasti esiin syyn, miksi Moskovan suurin jääkiekkojoukkue on niin hyvä kuin se on.

− Meillä on todella leveä kokoonpano. Kaikki neljä ketjua pelaavat samaa peliä. Kaikki kunnioittaa pelitapaa. Normaalisti joukkueilla on kaksi tuloskenttää ja kaksi rouhijakenttää, mutta meillä jokainen ketju pystyy ratkaisuihin. Joka vaihdossa pystymme kääntämään peliä vastustajan alueelle ja luomaan sitä kautta paikkoja.

Platt venyi viime keväänä KHL:ssä TsSKA:n kanssa Gagarin Cup-finaalien seitsemänteen otteluun. Tuolloin TsSKA hävisi Metallurg Magnitogorskille kotijäällään mestaruuden. Platt näkee, että viime kauden tappio voidaan tällä kaudella kääntää voitoksi.

− Meidän joukkueemme tavoite on voittaa Gagarin Cup. Uskon, että viime kauden viimeisen pelin tappiosta kotijäällä on tällä hetkellä hyötyä, sillä emme halua tuntea enää sitä pahaa tunnetta uudelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Moskovassa käynnissä maratonottelu - TsSKA ja Jokerit ovat lähellä tehdä KHL-historiaa

KHL | 22.3.2018 23:21
Kello on kääntynyt Moskovassa jo yli puolen yön, mutta Jokerit ja TsSKA pelaavat edelleen. lue lisää

Rotaation merkitys nousee huippuunsa Jokereiden ja TsSKA:n välisessä sarjassa

KHL | 16.3.2018 14:11
KHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros meni kaikilta läntisen konferenssin suosikkijoukkueilta helposti läpi. Jokainen joukkue lähtee toiselle kierrokselle tuoreena. Toisen kierroksen ottelusarjoista on odotettavissa pitkiä ja raastavia, joten pelaajien rotaatio nousee merkittävään rooliin. lue lisää

Jokerit taipui Moskovan jättiläisen vieraana

KHL | 3.1.2018 23:10
Helsingin Jokerit koki niukan tappion Moskovassa. Joukkueen ainoasta maalista vastasi kapteeni Peter Regin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Geoff Platt

TsSKA #16 L kh
s. 1985 Toronto, ON, CAN
175CM / 82KG
SOPIMUS: 2018