TPS-käskijä Kaskinen hehkutti nuoriso-osastoa: "Nuoret sai paikan näyttää ja käyttivät sen"

LIIGA / Haastattelu
Kalle Kaskisen pesti TPS:n riveissä alkoi voittoisissa merkeissä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
TPS esitteli turnauksessa lähinnä nuorta kaartiaan, mutta se ei menoa hidastanut. Turkulaiset nappasivat Pitsiturnauksen voiton toisena vuonna peräkkäin ja jättivät itsestään positiivisen kuvan.

Pitsiturnaus ei yleisesti ole pelillisen tason ja osaamisen mittari. Joskus kuitenkin joukkueesta ja sen pelaajista näkee, että homma toimii hyvin. Turun Palloseura oli hyvä esimerkki tällaisesta ryhmästä.

Päävalmentaja Kalle Kaskinen oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen läpi turnauksen.

- Ihan energistä tekemistä ja sitä lähdettiin myös hakemaan, että pystytään pelaamaan rohkeasti ja ei kaihdeta virheitä.

Muutaman harjoituspäivän kruunuksi Pitsiturnaus on aina kokemus, joka koettelee pelaajaa kuin pelaajaa. Turkulaislähtöinen pääkäskijä oli kuitenkin tyytyväinen viikon satoon.

- Saatiin hyvä starttiviikko ja jaksettiin aamusta iltaan pelata.

Joukkueen kokenut osasto Tomi Kallion ja Henrik Tallinderin johdolla ei osallistunut turnaukseen ja TPS:n joukkue oli hyvin nuori. Siitä huolimatta - tai siitä johtuen - peli oli avointa, raikasta ja aktiivista. Esimerkiksi Petrus PalmuKarolus Kaarlehto sekä Jasper Lindsten näyttivät, että he uskaltavat ja osaavat.

- Se oli alkuperäissuunnitelma, että kokeneet pelaajat eivät ole mukana. Se onnistui hyvin. Nuoret sai paikan näyttää ja käyttivät sen, Kaskinen myhäili.

» Lähetä palautetta toimitukselle