Sport voitti elokuussa Kärpät harjoitusottelussa, mutta nyt kyyti oli vaasalaisille kylmää.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Tomek Valtonen 8–1-tappion jälkeen: "Meiltä loppui bensa kesken"

Kärppien ja Sportin välinen ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäinen erä oli vielä maaliton, mutta lopulta vaasalaiset hävisivät Oulussa murskaavin lukemin.

Ottelu ei jättänyt sijaa selittelyille. Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen oli ottelun jälkeen varsin hillitty.

– Meiltä loppui bensa kesken. Ollaan menty aika kapealla ringillä. Eilen oli kova peli, ja samoja pelaajia kuormitettiin tänäänkin, Valtonen kommentoi ottelun jälkeen.

Vaasalaiset pelasivat perjantaina kotonaan jatkoajalle venyneessä ottelussa iltayhdeksään saakka, sen sijaan oululaiset olivat saaneet perjantain levätä kotonaan.

– Jänne katkesi meiltä ja tuli rangaistuksia. Kärpät sai helppoja maaleja, mutta kaikki kunnia Kärpille, se oli huomattavasti parempi tänään, Valtonen jatkoi.

Kolmannen erän puolivälissä Sportin Markus Kankaanperä murjoi laidan lähellä Kärppien Ville Leskistä kyynärpäällä pään suuntaan. Kankaanperän ulosajon jälkeen Sportin paketti hajosi lopullisesti. Tilanne näytettiin isolla videotaululla, mutta Valtoselta ei tapauksen vuoksi kommentteja irronnut.

– En nähnyt Kankaanperän taklausta, se oli niin kulmassa, joten en pysty kommentoimaan tapausta. Pitää katsella tilanne videolta, Valtonen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Sportin yhdysvaltalaiskaksikko jättää joukkueen - Parks ja Povorozniouk suuntaavat ulkomaille

LIIGA | 13.2.2018 17:17
Sport-hyökkääjät Michael Parks ja Sam Povorozniouk jättävät joukkueen ja suuntaavat ulkomaan kaukaloihin. lue lisää

Kyynärpäätaklaus päähän toi Povoroznioukille pelikiellon - voi pelata vasta runkosarjan viimeisellä viikolla

LIIGA | 6.2.2018 16:31
Sport-hyökkääjä Sam Povoroznioukille on tuomittu kahdeksan ottelun pelikielto perjantain KooKoo-ottelun kyynärpäätaklauksesta. lue lisää

Sportin kultakypärä siirtyy Tapparaan − "Neuvottelimme pitkään hänen kanssaan"

LIIGA | 4.2.2018 12:45
Vaasan Sportissa tällä kaudella 30 tehopistettä iskenyt Markus Nenonen siirtyy loppukaudeksi Tampereen Tapparaan. lue lisää

Sportille iso menetys - Komulaisen kausi ohi

LIIGA | 3.2.2018 20:12
Sport-hyökkääjä Joonas Komulainen joutui jättämään perjantain KooKoo-ottelun kesken törmättyään pää edellä laitaan. Tämän seurauksena hyökkääjää ei nähdä Sportin kokoonpanossa loppukaudella. lue lisää

Sportille kolme jatkosopimusta - Vauhkonen jatkaa Vaasassa

LIIGA | 31.1.2018 16:29
Liigassa viimeisenä oleva Vaasan Sport on tehnyt kolme jatkosopimusta ensi kaudelle. Kotkapaidoissa jatkavat hyökkääjä Olavi Vauhkonen sekä puolustajat Tony Sund ja Ville Saukko. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niklas Nevalainen

Sport #57 L p
s. 1993 Nakkila
175CM / 79KG
SOPIMUS: 2019