Sport voitti elokuussa Kärpät harjoitusottelussa, mutta nyt kyyti oli vaasalaisille kylmää.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Tomek Valtonen 8–1-tappion jälkeen: "Meiltä loppui bensa kesken"

Kärppien ja Sportin välinen ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäinen erä oli vielä maaliton, mutta lopulta vaasalaiset hävisivät Oulussa murskaavin lukemin.

Ottelu ei jättänyt sijaa selittelyille. Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen oli ottelun jälkeen varsin hillitty.

– Meiltä loppui bensa kesken. Ollaan menty aika kapealla ringillä. Eilen oli kova peli, ja samoja pelaajia kuormitettiin tänäänkin, Valtonen kommentoi ottelun jälkeen.

Vaasalaiset pelasivat perjantaina kotonaan jatkoajalle venyneessä ottelussa iltayhdeksään saakka, sen sijaan oululaiset olivat saaneet perjantain levätä kotonaan.

– Jänne katkesi meiltä ja tuli rangaistuksia. Kärpät sai helppoja maaleja, mutta kaikki kunnia Kärpille, se oli huomattavasti parempi tänään, Valtonen jatkoi.

Kolmannen erän puolivälissä Sportin Markus Kankaanperä murjoi laidan lähellä Kärppien Ville Leskistä kyynärpäällä pään suuntaan. Kankaanperän ulosajon jälkeen Sportin paketti hajosi lopullisesti. Tilanne näytettiin isolla videotaululla, mutta Valtoselta ei tapauksen vuoksi kommentteja irronnut.

– En nähnyt Kankaanperän taklausta, se oli niin kulmassa, joten en pysty kommentoimaan tapausta. Pitää katsella tilanne videolta, Valtonen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Tapparan tehottomuus jatkuu, Turussa taotaan täysosumia

LIIGA | 17.10.2017 9:00
Tiistain Liiga-kierroksella maistuvia kertoimia tarjotaan muun muassa Tapparan nihkeän maalitehtailun jatkumiselle. Turussa puolestaan TPS:n ja Ässien odotetaan takovan osumia enemmänkin. lue lisää

Kotiinpaluun ei pitänyt jännittää Tuulolaa: ”Perkele, tämä kiekkohan pomppii”

LIIGA | 13.10.2017 21:34
Huippusyksyä pelaava Joni Tuulola palasi kotikaupunkiinsa Hämeenlinnaan. Alkujännitys iski vasta ensimmäisessä vaihdossa. lue lisää

Kankaanperä 12 ottelun pelikieltoon

LIIGA | 19.9.2017 9:53
Sportin Markus Kankaanperä on saanut 12 ottelun pelikiellon lauantaisesta taklauksestaan Ville Leskisen päähän. lue lisää

Royals-valmentaja Sportin yhteistyöstä: "Tässä vielä tutustutaan toisiimme"

LIIGA | 17.9.2017 16:40
Sport-Ilves-ottelussa Vaasan kotkapaidat kunnioittivat Royalsin menestyksekästä kautta amerikkalaisessa jalkapallossa, kun vaasalaiset kampesivat itsensä Vaahteramaljan finaaleihin. Samalla Sport tiedotti tulevasta yhteistyöstä Royalsin kanssa. lue lisää

Sami Salmisen matka jatkuu Vaasasta muualle

LIIGA | 11.9.2017 16:09
Koeajan kautta pelipaikkaa Vaasan Sportista hakenut Sami Salminen ei jatka joukkueessa. lue lisää

Kommentit

Ville Viitaluoma

Sport #39 L kh
s. 1981 Espoo
185CM / 92KG
SOPIMUS: 2018