Tavi näreissään ratkaisuun johtaneesta jäähystä

LIIGA / Haastattelu
Tavin tunnelmat eivät olleet pelin jälkeen katossa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP ja KooKoo tarjosivat monivaiheisen kiekkotrillerin Hippokseen 3100-päiselle yleisölle. Lopulta KooKoo nappasi kaksi pistettä tavalla, joka herätti tunteita.

Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun KooKoolle tuomittiin ylivoima. Jäähyn syynä oli väärä vaihto, sillä Janne Tavin katsottiin osallistuneen peliin kesken vaihdon.

JYPin laiturilla oli lyhyt ja ytimekäs näkemys tilanteeseen.

− Ei lähelläkään, uskomaton tuomio.

Tilanteeseen tukevan mielipiteen antoi myös Marko Virtanen, jonka mukaan Tavi ei osallistunut peliin ja oli myös vaihtoalueella.

Myös JYPillä oli mahdollisuutensa napata ottelusta vaikka kolme pistettä. Maalinteko oli kuitenkin todella haastavaa.

− Se on fakta, että paikkoja riittää, mutta maalit puuttuvat. Maalien puutteesta sitten turhaudumme ja sorrumme ylipelaamiseen, Tavi analysoi.

Juuri Tavin hyökkäysketju oli myös tässä ottelussa vauhdikkaalla tuulella. 27-vuotias hyökkääjä pääsi itse iskemään ottelun avausmaalin Jerry Turkulaisen herkullisesta syötöstä.

Toinenkaan maali ei olisi ollut ihme, mutta Leland Irving teki osaltaan JYPin hyökkäyspelaamisesta tehotonta komeilla torjunnoillaan.

− Tosi hyvin löytynyt yhteinen sävel koko kolmikolle. Hyvä sekotus, kun mukana on kokemusta, nuoruutta ja sitten sellainen välimalli, Tavi viittasi hymähtäen itseensä.

− Jatkossa pitää vain keskittyä pelin tappamiseen enemmän, kun siihen paikka aukeaa.

JYP jatkaa pisteiden tavottelua lauantaina Tampereella, kun vastaan asettuu Ilves. Tavin mukaan teesit ovat selvät: maalinteon täytyy parantua.

− Hetkittäin on oikeita elementtejä, joilla saamme tarvittavat paikat. Ehkä joku šhamaani pitää vielä koppiin kutsua.

» Lähetä palautetta toimitukselle