Sund on vauhdikas ilmestys jäällä.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Sund nelosesta maalintekijän tontille: "Toivottavasti saadaan Puustinen pian takaisin"

JYPin Joel Sundin lauantai-iltaan mahtui paljon. Ykköstykiksi ylivoimaan ja sitten taklauksesta istumaan käytännössä koko kolmas erä jäähyaitioon.

JYP kaatoi HPK:n kotiluolassaan loppulukemin 4-1. Rouhijalaituri Joel Sundin iltaan mahtui paljon hässäkkää. Juuso Puustisen loukkaantumisesta johtuen Sund laitettiin Puustisen paikalle JYPin toiseen ylivoimaketjuun.

Normaalisti nelosketjussa pienillä minuuteilla pelaava voimahyökkääjä otti kuitenkin ylivoimavastuun ilolla vastaan, ja analysoikin pilke silmäkulmassa omaa suoritustaan.

− Ensimmäinen vaihto oli ihan hyvä ylivoimalla, mutta toinen oli sitten vaikeampi. Toivottavasti Puustinen tulee pian kuitenkin takaisin, Sund nauroi.

Puustisen tiputtua pois JYPin ketjut menivät uuteen uskoon, ja Sund pääsi pelaamaan välillä jopa Antti Suomelan ja Jerry Turkulaisen ketjussa.

Se ilo kuitenkin loppui kolmannessa erässä, kun mies sai Eetu Tuulolan kanssa törmäillessä 2+10 minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Tilanne oli monelta kantilta eriskummallinen, sillä Tuulola oli valmiiksi jään pinnassa, kun kontakti tapahtui.

− Olin luistelemassa omiin ja huomasin, että Tuulola saa kiekon. Juuri kun olin taklaamassa, se horjahti. En kerennyt siinä sitten väistämään tai mitään muutakaan. Sitten se vain osui.

Itse otteluun joukkueen kohdalla mies oli todella tyytyväinen.

− Hyvin puolustettiin, ja ei HPK:lla hirveästi ollut paikkoja. Tiedettiin, että niiden sentteri lähtee aina repimään ylös ja saatiin se hyvin puolustettua pois. Näkisin, että ei ollut mitään hätää koko pelissä.

JYPillä on laaja hyökkäyskalusto ja kilpailu pelipaikoista on kovaa. Sundin kohdalla tietää aina, että hänen kohdalla saa tilatun tuotteen. Kovaa työntekoa ja taklauksia.

− Tietenkin sitä toivoo, että pääsisi jokaiseen peliin pelaamaan, mutta tuossa on paljon hyviä äijiä. Kovaa pitää tehdä töitä. Se on Veltsun (Marko Virtanen) päätettävissä, että kuka pelaa, Sund päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

JYPille lovi hyökkäyskalustoon − Tuppurainen tuskaisena koppiin

LIIGA | 21.10.2017 17:46
JYPillä oli jälleen epäonnea loukkaantumisten saralla. lue lisää

Hylätty maali herätti keskustelua − "Olen ehdottoman toista mieltä"

LIIGA | 17.10.2017 21:38
Jyväskylässä nähtiin kiivas taisto JYPin ja SaiPan välillä. SaiPan kärsivällinen puolustuspelaaminen toi pisteet. Yksi eniten huomiota kiinnittänyt osa-alue oli jälleen tuomaritoiminta. lue lisää

Hongan veljesparven nuorimmalle liigadebyytti − "Hänellä ei ole hermoja"

LIIGA | 17.10.2017 21:23
Ennakkoarvioinneissa Jyväskylän tiistai-illan mielenkiintoisimmaksi yksityiskohdaksi oli helppo nostaa Anttoni Hongan liigadebyytti. Alun jännityksen jälkeen vahvuudet alkoivat tulla esiin. lue lisää

JYPin puolustusosastolle uusi menetys - SaiPan Oksaselle tilanteesta ulosajo

LIIGA | 17.10.2017 19:57
Jyväskylässä nähtiin ikävä tilanne toisessa erässä, kun joukkueen runkopuolustaja Ossi Ikonen loukkaantui. SaiPan Ahti Oksanen sai tilanteesta ulosajon. lue lisää

17-vuotias Anttoni Honka tekee Liiga-debyyttinsä JYP-paidassa − kaksi pelaajaa Mestikseen

LIIGA | 17.10.2017 12:44
JYPin nuori lupaus Anttoni Honka saa ensimmäisen näytönpaikkansa Liigassa, kun 17-vuotias luistelee joukkueen puolustuksessa SaiPa-ottelussa. lue lisää

Kommentit

Joel Sund

JYP #29 R lh
s. 1993 Jämsä
185CM / 95KG
SOPIMUS: 2018 (2019)