Sandell keräsi kaksi tehopistettä tililleen.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Sandell: "Media on tehnyt ison jutun tästä kahdeksannesta pelistä"

Ilves pelasi karmean ensimmäisen erän jälkeen nousujohteisen matsin, ja kapusi vielä väkisin viimeisessä erässä taisteluun mukaan. Pisteet jäivät kuitenkin Jyväskylään. Sami Sandell oli mukana vieraiden kahdessa maalissa ja pelasi muutenkin vahvan ottelun.

Sami Sandellin kohdalla on viime aikoina puhuttu paljon "kahdeksannesta pelistä". Sillä viitataan siis siihen, että mies on kahtena aikaisempana kautena loukkaantunut kahdeksannessa pelissä ja kausi on jäänyt kesken.

Miestä itseään puhe tuosta kahdeksasta pelistä enemmän naurattaa, ja mies laittaakin haastattelussa pienen piikin suomalaiselle jääkiekkomedialle.

− Media on tehnyt tosi ison jutun tästä kahdeksannesta pelistä. En ole itse siihen sen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Mutta sen verran voin sanoa, että on kiva olla mukana ja kiva että matka jatkuu.

Ilveksen ensimmäinen erä oli heikko, ja JYP karkasi kotiluolassaan avauserässä jo 3−0-johtoon.

− Ensimmäinen erä oli huono, mutta onneksi saimme koottua itsemme siitä. Meillä oli ihan tarvittavat paikat tulla mukaan matsiin. Nyt kävi näin, totesi Sandell.

Herätys, täällä on peli

Tamperelaiset tulivat ottelun toiseen erään aivan eri sykkeellä, ja saivat kavennettua johdon Teemu Rautiaisen osumalla kahteen maaliin. Syyt muuttuneen peli-ilmeen takana eivät kuitenkaan olleet mitenkään sen ihmeellisempiä.

− Ei siinä mitään taikatemppuja ollut, heräsimme vain tähän matsiin. Nukuimme täysin sen ekan erän, sellaista ei saa tapahtua näissä peleissä. JYP tuli siihen tosi valmiina. Tultimme kuitenkin mukaan peliin ja taistelimme ihan voitosta. Oli tarvittavat mahdollisuudet kääntää ottelu, mies puuskahti.

Ilveksellä on nuori joukkue, ja Sandell kuuluu joukkueensa kokeneeseen kaartiin. Tämän kaltaiset ottelut osoittavat kuitenkin kovaa luonnetta ja ovat tärkeää oppia loppukautta ajatellen.

− Kaikki ovat ammattilaisia ja tietenkin tekevät joka ilta parhaansa. Mutta niin kuin sanoin, tänään kaaduimme siihen meidän ensimmäiseen erään. Tällaisista pitää oppia matkan varrella.

Lue myös

Liigatähti Sami Sandell menetti kaksi kautta urastaan ja teki hämmästyttävän matkan takaisin Ilvekseen, mutta piina ei ole ohi

LIIGA | 25.10.2017 13:20
Sami Sandellin polvet ovat pettäneet hänet. Se tapahtui juuri, kun nousu Suomen huipulle näytti pysyvältä. Ennen tämän kauden alkua hän pelasi kahden vuoden aikana vain 16 virallista jääkiekko-ottelua. Ne vuodet sisälsivät pettymystä, toivoa, epätoivoa, pohdintoja lopettamisesta ja hurjan suunnitelman yllättävästä paluusta. lue lisää

Ilves-tähti Sami Sandellin poissaolon taustalla on polvivamma

LIIGA | 20.10.2017 17:38
Ilveksen suurin tähti Sami Sandell on tänään toisen kerran peräjälkeen pelaavan kokoonpanon ulkopuolella. lue lisää

Ilveksellä merkittäviä poissaoloja − Sandell sivussa

LIIGA | 17.10.2017 12:44
Ilvekseltä puuttuu kokoonpanostaan tiistain KooKoo-ottelussa niin päävalmentaja Karri Kivi kuin kenttäpelaajat Stefan Espeland ja Sami Sandell. lue lisää

Ilveksen Sandell kertoo poissaolonsa syyn – "Ylävartalo, päivä kerrallaan"

LIIGA | 15.9.2017 13:36
Sami Sandell ei pelaa perjantaina Sportia vastaan ylävartalovamman takia. lue lisää

AL: Sandell pelaa perjantaina − vihlonta polvessa keskeytti SaiPa-ottelun

LIIGA | 14.9.2017 13:31
Ilves-mieliset henkäisivät syvään, kun joukkueen tähtihyökkääjä Sami Sandell poistui kesken SaiPa-ottelun pukukopin puolelle. Nyt Sandellin tilanteesta on tullut uutta tietoa. lue lisää

Kommentit

Sami Sandell

Ilves #42 L lh
s. 1987 Nokia
186CM / 87KG
SOPIMUS: 2018