Sami Blomqvistilla kulkee

LIIGA / Haastattelu
Bluesista Pelicansin paitaan kesän aikana siirtynyt laitahyökkääjä Sami Blomqvist on avannut liigakautensa vahvasti ja kerännyt kolmessa ottelussa kolme tehopistettä. Ottelussa Kärppiä vastaan nuori hyökkääjä komisti saldoaan kahdella pisteellä.

Blomqvist on avannut kautensa tehokkaasti.
Anette Naroma - http://anskun.net

Nuori Pelicans-hyökkääjä Sami Blomqvist pelasi energisesti ja ennakkoluulottomasti Raksilan illassa.

Blomqvist viimeisteli ottelun voittomaalin ensimmäisessä erässä ylivoimalla, mutta omasta panoksestaan hän oli varsin vaitonainen.

– Puolustimme kovaa, maalivahtipeli toimi ja teimme vielä kolme maalia. Hieno voitto ja on hienoa voittaa Kärpät Oulussa – loistava peli meiltä.

– Kauden aiemmissa peleissä meidän olisi kyllä pitänyt voittoja ottaa, mutta ehkä olemme vain jännittäneet. Huolellisuutta olisi tarvittu aiemmin lisää ja tilanteiden loppuun saakka pelaamista, tehokas hyökkääjä ruoti kauden alkua.

– Tänään pelasimme kaikki pienetkin tilanteet loppuun saakka ja tässä on tulos.

Reissumies

Pelicansin kotihalli on remontissa ja joukkue on aloittanut kautensa vierashalleissa.

Pussinokat esiintyvät kotijäällään vasta 2.10. Tapparaa vastaan kierrettyään sitä ennen ensiksi viidellä eri vieraspaikkakunnalla, joten matkustamista lahtelaisilla riittää.

Blomqvist on kuitenkin tyytyväinen järjestelyyn.

– Eihän tässä mitään. Saamme nukuttua hyvin hotelleissa, eikä tarvitse yötä myöten bussilla matkustaa, hyökkääjä toteaa rennosti.

– Ei tämä vaikuta ainakaan omaan peliini mitenkään, enkä usko että joukkueenkaan peli tästä kärsii.

» Lähetä palautetta toimitukselle