Salmela seiskapakin roolistaan: "Vähän siinä on outoa ja vaikeaa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Vielä valmistavissa otteluissa Anssi Salmela keräsi isot minuutit, nyt rooli on seitsemäs puolustaja.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Seitsemäntenä puolustajana Leijonien avausottelussa pelanneella Anssi Salmelalla oli ajoittain vaikeuksia päästä peliin sisään Valko-Venäjää vastaan.

Anssi Salmelan avausottelu meni seitsemännen puolustajan paikalla. Vajaa 12 minuuttia jääaikaa kellottanut puolustaja nappasi ottelusta tililleen yhden syöttöpisteen. Vielä harjoitusotteluissa isossa roolissa pelanneelle Salmelalle kiertävän puolustajan rooli tuotti hetkittäin vaikeuksia.

− Vähän siinä on outoa ja vaikeaa, Salmela myönsi.

"Uskon, että näistä tulee vielä hyvät kisat."

Peluutus oli kuitenkin Salmelan mukaan järkevää.

− Peluutus kai meni niin kuin kuuluikin. Mutta on siinä aika vaikeaa, kun välillä on pitkiä aikoja latautumassa penkillä, 31-vuotias pakki kuvaili ja jatkoi:

− Pitää vain pystyä olemaan itse koko ajan hereillä.

Perjantain voiton jälkeen Suomi aloitti jo valmistautumisen sunnuntain Saksa-otteluun. Leijonat kävi jo lauantaina läpi, millainen vastus on luvassa.

− Tässä käytiin vähän niitä läpi aamulla, sen jälkeen käytiin jäällä. Vastustajaa käydään vielä enemmään läpi huomenna, Salmela kertoi.

Salmela uskoo, että Leijonien kisoista tulee onnistuneet.

− Fiilis on hyvä kaikin puolin. Joukkueessa on hyvä meininki, nyt vain jatketaan hyvin tehtyjä hommia. Kun saadaan hyvä peli huomenna alle, niin uskon, että näistä tulee vielä hyvät kisat, Salmela päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle