SaiPan kultakypärää kantava Matti Järvinen: "Ei se kaunista ollut"

LIIGA / Haastattelu
Järvinen on ollut SaiPan alkukauden tehokkain pelaaja pistein 2+18.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Lauantai-iltana Lappeenrannan Kisapuistossa nähtiin erittäin vauhdikas kiekkopeli, kun SaiPa nappasi niukasti pisteet Jukureilta maalein 3–2. SaiPan avausmaalista vastanneen Matti Järvisen mielestä SaiPa pystyi jatkamaan eilisen Tappara-ottelun ilmettä.

− Tämä oli taisteluvoitto. Ei se mitenkään kaunista ollut, mutta tärkeät pisteet, SaiPan kultakypärä Matti Järvinen tiivisti.

Vierasjoukkue Jukurit tuli alusta asti kovalla vauhdilla ottelussa. Vielä avauserässä kotijoukkue jäikin mikkeliläisten jalkoihin.

− Kyllä me tiesimme, että Jukurit on luisteluvoimainen joukkue ja he pitävät tempoa yllä. Meillä oli eilen peli ja Jukureiden kova vauhti oli haaste meille.

− Huonon alun jälkeen mielestäni pysyimme vauhdissa mukana, hyökkääjä tuumi.

SaiPa pelasi ottelussa erittäin uhrautuvasti ja monet laukaukset päätyivätkin lappeenrantalaisten varusteisiin. Järvinen oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen.

− Eilenkin meiltä löytyi ilmettä mitä pitää olla, että saadaan pisteitä tässä sarjassa.

Jukurit sai otteluun energiaedun, sillä SaiPa pelasi vielä eilen Tapparaa vastaan Hakametsässä. 5−4-tappioon päättyneestä ottelusta lappeenrantalaiset saivat entisestään voitonnälkää.

− Eilen jäi pienestä kiinni, mutta hyvä, että jatkoimme sitä tänään. Nyt otamme joukkueena seuraavan askeleen, että pystymme myös pitämään sen.

SaiPan ja Jukureiden ottelu keräsi runsaat 3 700 katsojaa Lappeenrannan Kisapuistoon. Viihdyttävä peli takasi myös hyvätunnelmaisen ottelun.

− Halliin oli tullut vierasfaneja, niin se varmaan potki meidän kotiyleisöäkin eteenpäin. Tänään oli hyvä meininki.

» Lähetä palautetta toimitukselle