Robert Leino: Peli on ollut vaihtelevaa

LIIGA / Haastattelu
Robert Leino pelaa tällä hetkellä keskushyökkääjänä
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Jääkaappikylmän pakkasperjantain huipennus oli Helsingissä pelattu HIFK-Blues-ottelu. Kamppailu oli tuplapeleistä ensimmäinen. Kotijoukkue vei ottelun nimiinsä lukemin 3-2.

Perjantai-illan ottelun jälkeen HIFK:n pukukopissa oltiin apeita. Yksi otteluun pettyneistä oli keskushyökkääjän paikan Roope Hintzin loukkaantumisen jälkeen saanut Robert Leino.

− Tosi huono peli meiltä. En ota mitään Bluesilta pois. He pelasivat hyvin. Huomenna emme tuolla pelillä voita. Meidän täytyy todella parantaa, pähkäili Leino.

Leino teki ottelun avausmaalin Tomas Zaborskyn syötöstä ja oli lähellä uittaa toisen sisään.

− Zaborsky oli minulle yhden syötön velkaa. Olimme puhuneet siitä. Myöhemmin olisi pitänyt rystylle viedä. Tilanteissa pitää olla nopea, mutta kyllä se tuosta olisi pitänyt sisään laittaa.

HIFK majailee tällä hetkellä sarjataulukon sijalla kaksi.

− On tärkeää voittaa pelejä ja tämä on meille iso kuukausi. Omalta osalta peli on ollut vaihtelevaa; ihan ok. Tänään tuntui siltä, että kun joukkueella meni huonommin niin itsekin pelasin huonosti, kertasi Leino mennyttä kuukautta ja perjantai-iltaa.

Leino siirrettiin keskushyökkääjän tontille edellisessä ottelussa. Hän pelaa Mika Partasen ja Siim Liivikin välissä.

− Kaverien vaihtuvuus vierellä on iso ja nyt Nykoppkin putosi pois. Liivik tekee niska limassa hommia ja hoitaa maalinedustan hyvin. Partanen puolestaan on taitava kuin mikä. Hän omaa hyvän laukauksen. Siinä on helppo pelata, kertoi Leino.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle