Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Riska oli mieltynyt seuran eleestä.

Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Riskan sataset yllättivät - "En edes tiennyt että olen noin monta peliä pelannut"

Sport-kapteeni Erik Riskaa juhlittiin ennen ottelua merkkipaalun johdosta. IFK Lepplaxin kasvatti on otellut Sportin edustusjoukkueessa 400 ottelun verran.

Itse ottelu ei päättynyt mieluisasti, kun Tappara haki täydet pisteet lukemin 3−2. Erik Riska ei kuitenkaan harmitellut ottelun lopputulosta suuresti.

− Tappara on jotenkin sopinut meille vastustajaksi koko kauden. Tasaisia vääntöjä ollut, niin kuin tänäänkin oli. Yksinkertaisesti hävisimme siihen virheeseen että Tapparan tultua täysilukuiseksi meillä oli neljä hyökkääjää kentällä syvällä.

Ennen ottelua seura palkitsi Riskan 400. ottelun johdosta Sport-edustuksessa. Kyseinen merkkipaalu tuli myös kotkapaitojen kapteenille yllätyksenä.

− En edes itse tiennyt että olen pelannut jo niin monta ottelua seurassa. Tosi hieno ele seuralta muistaa ja antaa jotain pientä, naurahti Sportin kapteeni ja muisteli kulunutta aikaa Sport-nutussa,

− On mahtunut mukaan hienoja hetkiä ja vähän huonompia hetkiä, mutta joka päivä on ollut hauskaa tulla hallille. Olen tosi ylpeä että olen saanut edustaa tätä seuraa.

IFK Lepplax -kasvatille Sportissa pelaaminen on ollut ja tulee aina olemaan iso asia.

− Kävelin tuossa pari päivää sitten Sundom Stån alla, missä on kokoelma noita Sportin paitoja. Siellä oli muiden muassa Håkan Hjerpen, Markus Jämsän ja Mikael Hallbäckin paitaa. Niitä katsellessa meni iho aivan kananlihalle. Tiedän että tämä seuraa merkitsee minulle paljon ja jotain todella hienoa.

Riska naurahti ajatukselle että pelipaita numerolla 13 löytyisi joku päivä samasta kastista.

− Saa nähdä. Koitan tehdä parhaani joka päivä niin treeneissä kuin otteluissakin ja olla mahdollisimman hyvä joukkuepelaaja tälle organisaatiolle. Ne on ne asiat, jotka minä pystyn tekemään, Riska totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Pajuluomasta Sportin uusi päävalmentaja - "Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka"

LIIGA | 13.3.2018 18:09
Vaasan Sport pestasi ensi kauden päävalmentajakseen Ari-Pekka Pajuluoman, jolla on vahva tausta vaasalaisorganisaatiosta. lue lisää

Tomek Valtonen oli muuta kuin epäonnistuja

LIIGA | 11.3.2018 8:00
Viimeisen runkosarjaottelun päätteeksi Vaasan Sport tiedotti Tomek Valtosen sopimuksen purkamisesta. Valtosen ruorissa joukkue koki niin ylä- kuin alamäkeä. Viimeisenä mieleen jäi kahden peräkkäisen kauden kyykkäys sarjataulukossa, mutta paha usein peittää kaiken hyvän. lue lisää

Valtosen aika Sportissa päätökseen - "Tarvitsemme uuden alun"

LIIGA | 10.3.2018 21:17
Vaasan Sport on vapauttanut päävalmentaja Tomek Valtosen tehtävästään. lue lisää

Tommi Tikan pelikielto jatkuu ensi kauden puolelle

LIIGA | 6.3.2018 13:38
Sportin hyökkääjä Tommi Tikka on saanut Liigalta yhdeksän ottelun pelikiellon. lue lisää

Niskalan kausi ohi − Lukko-puolustukselle apumies Vaasasta

LIIGA | 28.2.2018 12:08
Lukko-kapteeni Janne Niskalan kausi päättyi ennen pudotuspelejä loukkaantumiseen, joten raumalaisjoukkue lähti pelaajakaupoille. Haaviin tarttui Vaasan Sportin puolustaja William Wrenn. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Erik Riska

Sport #13 L kh
s. 1989 Pedersöre
189CM / 87KG
SOPIMUS: 2020