Puustinen johtaa JYPin pistepörssiä.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Puustinen sankarina kunnianpalautuksessa: "Oli puhe, että olemme velkaa yleisölle"

JYP ja KooKoo palasivat maajoukkuetauolta sekavissa merkeissä. Lopulta pisteet nappasi JYP Juuso Puustisen johdolla lukemin 3−0.

JYPin edellisestä kotivoitosta oli tällä päivämäärällä kulunut 45 vuorokautta. Edellinen kotivoitto tuli syyskuun viimeisenä päivänä HPK:sta, jonka jälkeen hurrikaaniryhmä hävisi viisi kotiottelua putkeen. 

Asia oli nostettu myös esille JYPin pukukopissa ennen ottelua.

− Aamulla oli puhe, että olemme velkaa kotiyleisölle. Halusimme antaa heille takaisin saadusta tuesta, Juuso Puustinen kertasi.

Ottelun alkupuoli ei antanut lupauksia kunniakkaasta takaisinmaksusta, sillä KooKoo oli joukkueista selvästi vahvempi. Mutta kun tulosta ei syntynyt, JYPille aukesi sauma iskeä.

Jyväskyläläisten lumipallo alkoi pyöriä oikeaan suuntaan toisessa erässä, kun työmoraali nousi paremmalle tasolle. Maalit syntyivät lopulta ottelun päätöserässä.

− Aiempaan verrattuna meidän puolustuksemme jänne kesti koko 60-minuuttisen. Kärsivällisemmällä pelaamisella meille aukesi tarvittavat paikat, Puustinen kertasi.

− Kiteytymä oli lopulta nolla päästettyä maalia yhdellä tolpalla höystettynä, mikä kertoo siitä, että pelasimme heidän maalipaikkansa hyvin pois.

Puustinen itse vastasi joukkueen kahdesta ensimmäisestä maalista. Nälkää riitti myös kolmanteen maaliin, kun kouvolalaiset hakivat maaleja ilman maalivahtia. Tällä kertaa sitä ei kuitenkaan tullut.

Maalipörssin toisena majaileva Puustinen on iskenyt tällä kaudella 13 maalia, jotka riittävät maalipörssin toiseen sijaan. Tästä huolimatta jalat pysyvät Puustisella lujasti maassa.

− Voitto tuli yhteisellä panoksella, vaikka maalit tulivatkin minun mailastani.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

JYPin kärkihyökkääjät Puustinen ja Nättinen siirtyvät KHL:ään − "JYP avasi minulle mahdollisuuden maailmalle"

LIIGA | KHL | 23.4.2018 20:14
JYPin Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen käyttivät sopimuksessaan olleen KHL-purkuoption. lue lisää

Juuso Puustinen: "Tulemme olemaan keskiviikkona vahvoja"

LIIGA | 27.3.2018 6:00
JYP hävisi Helsingissä HIFK:lle maanantaina 4−1. Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 2−2. Kohtaamisen jälkeen median eteen asteli JYP-hyökkääjä Juuso Puustinen. lue lisää

JYPille huonoja uutisia - kultakypärä Puustinen jätti pelin kesken

LIIGA | 30.9.2017 18:32
JYP sai huonoja uutisia, kun hyökkääjä Juuso Puustinen jätti ottelun ensimmäiseen erään. lue lisää

JYP vahvistuu Juuso Puustisella

LIIGA | 19.5.2017 13:09
Kokenut laitahyökkääjä Juuso Puustinen siirtyy JYPiin kahden vuoden sopimuksella. Miika Lahti palaa lainasopimukseltaan Jyväskylään. Urheilupsykologi Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä. lue lisää

JYP kiinnitti nuoren Tšekin maajoukkuehyökkääjän − myös kaksi suomalaislupausta Jyväskylään

LIIGA | 15.4.2018 13:40
JYP tiedotti kolme uutta pelaajakiinnitystä, kun David Tomasek, Joona Voutilainen ja Aleksi Rutanen liittyvät jyväskyläläisjoukkueeseen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juuso Puustinen

s. 1988 Kuopio, FIN
185CM / 89KG
VARAUS: 2006 Calgary Flames 5. kierros #149