Pudotuspelien MVP Teemu Suhonen − "Siellä mentiin tahdonvoimalla"

MESTIS / Haastattelu
Yksi Jukureiden kauden onnistujista oli 27-vuotias puolustaja Teemu Suhonen.
Kuva © Jesse Eskelinen, jesse.eskelinen@jatkoaika.com

Jukureiden voitto ratkesi kolmannessa jatkoerässä, kun Oula Palve pysäytti kellot aikaan 108.28. Tehopuolustaja Teemu Suhosen mukaan voittoa ei voi edes sanoin kuvailla.

− Ihan uskomaton fiilis. Klassisesti sanottuna, mutta kuitenkin: tätä ei voi pukea sanoiksi. Pitkä matka on kuljettu ja tehty hirveästi töitä.

− Tiukkoja pelejä, niin kuin keväällä kuuluu olla. Muutama peli taisi repsahtaa, mutta muuten nämä oli tiukkoja maalin pelejä.

Ottelulle ei näyttänyt syntyvän ratkaisua, vaikka molemmat saivat mahdollisuudet maalintekoon väsymyksestä johtuneiden virheiden vuoksi. Jukureiden puolustuksessa eniten pelannutta Suhosta ottelun venyminen ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan.

− Kyllähän näissä jaloissa on vähän maitohappoja. Pelin aikana ei kuitenkaan tullut väsymystä, siellä mentiin tahdonvoimalla, puolustaja kertoi.

Pudotuspeleissä tehopisteet 5+9 viimeistellyt Suhonen tuli valituksi pudotuspelien parhaimmaksi pelaajaksi. Sitä hän ei kuitenkaan tullut Mikkelistä hakemaan.

− Tietysti kiva homma, mutta kyllä se oli se isompi pytty, mitä tulin täältä hakemaan. Siellä oli 25 muuta äijää meidän joukkueessa, kuka sen olisi voinut saada. Tämä voitettiin joukkueena, puolustaja antoi tunnustusta joukkueelleen.

Seuraavaksi Jukureiden mestarijoukkue pääsee nauttimaan voitosta. Mikkeliläisten mestaruusjuhlat jatkuvat Suhosen mukaan kokeneempien pelaajien esimerkillä.

− Varmaan Marko Kauppinen ja Ilkka Vaarasuo näyttävät kokeneimpana tietä ja me seuraamme perästä. Hienot seuraavat muutama päivä saadaan viettää joukkueen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle