Piitulainen putkia katkomassa Sportin kustannuksella - "Helvetin tärkeä voitto"

LIIGA / Haastattelu
Piitulainen iski pitkän maalittoman putken poikki Sportia vastaan.
Mikkelin Jukurit katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa kaatamalla Sportin 4-3-numeroin jatkoajalla. Tappioputken lisäksi ottelussa katkesi myös hyökkääjä Jesper Piitulaisen pitkä maaliton putki. Hyökkääjä arvosti jatkoaikavoittoa korkealle tiukan pelirupeaman keskellä.

Jesper Piitulainen oli 4-3-jatkoaikavoitosta huolimatta hieman kaksijakoisin miettein ottelun jälkeen.

− Totta kai siitä kaksijakoiset fiilikset jäi. Olimme kuitenkin kolmessa pisteessä kiinni viimeiseen rypistykseen asti, mikä vastustajalta tuli ilman maalivahtia, Piitulainen totesi.

− Toisaalta hienoa, että vaikka alussa oli iso tuska päällä koko joukkueessa, niin saatiin ladattua akut uudelleen jatkoajalle ja voittomaali siinä. Helvetin tärkeä voitto, tuskin sitä kukaan sen enempää epäileekään.

Piitulainen itse viimeisteli ottelussa mikkeliläisten kolmannen osuman päätöserän puolivälissä. Osuma maistui laitahyökkääjälle, sillä maalia edelsi 12 ottelun maaliton putki.

− Kuten sanoin, niin en muista milloin viimeksi tein ja heti perään nyt. Totta kai hyvältä tuntuu tehdä tällaisen putken keskellä maali. Vapauttava osuma, hyökkääjä kuvaili.

Jukurit on voittanut joulutauon jälkeisistä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kaksi. Piitulaisen mukaan tulokset eivät kuitenkaan kerro koko totuutta mikkeliläisryhmän otteista otteluista.

− Pelit on ollut tasaisia, maalin pelejä. Siitä maalin tappiosta on aina tietysti matkaa maalin voittoon ja meidän maalintekopelaamiseen on tullut sitä puristamista lisää.

− Ollaan annettu myös sellaisia tiettyjä ilmaisia maaleja huonoihin paikkoihin kaverille. Se on taas ajanut peliä siihen suuntaan, että me ollaan takaa-ajoasemassa ja sitten kun se maalinteko on mennyt vähän puristamiseksi, niin hyvä peli ei ole näkynyt tuloksissa.

Mikkeliläisryhmä on viime ajat pelannut tiiviisti. sillä kuluvalla viikolla pelejä on ollut kolme ja viimeiseen 10 päivään viisi. Nyt joukkue saa pienen tauon otteluihin, kun se palaa kaukaloon vasta ensi keskiviikkona KooKoon vieraana.

− Tiukka rypistys, 92 tuntiin kolme peliä. Varmasti fyysinen kuorma kaikilla on iso, erityisesti paljon pelanneilla, kuten Koiviston Miikalla. Huomenna laitetaan paskat liikkeelle kehosta, viikonloppu huilataan ja sitten katsotaan kohti seuraavaa taistoa, hyökkääjä päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle