Pihlström laskettelee välipäivään: "Toivottavasti on hyvä ilma"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Antti Pihlström on pelannut positiivisella peli-ilmeellä ensimmäiset neljä ottelua.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Keskiviikkoiltana Suomi kampesi nihkeähkön 3-0-voiton Unkarista. Mikään taidonnäyte Unkari-ottelu ei Leijonilta ollut ja tekeminen näyttikin ajoittain melkoselta pelailulta.

Ennakkoon ajateltuna Unkarin piti olla täydellinen vastaantulija, mutta se roikkui jotenkin mukana ensimmäisen 40 minuuttia lähinnä maalivahtinsa Adam Vayn ansiosta. Leijonien hyökkääjä Antti Pihlström myöntääkin, että joukkue tuli alkuun heikolla peli-ilmeellä.

− Ei oltu alussa hereillä. Näkyihän se tasoero tuossa meidän tekemisessä, vaikka se ei saisi tuolla tavalla näkyä. Onneksi ei kuitenkaan tuon vaikeammaksi sitä itselle tehty, Pihlström manaa.

"Näkyihän se tasoero tuossa meidän tekemisessä, vaikka se ei saisi tuolla tavalla näkyä"

Leijonien peli ei koko ottelussa ollut kovinkaan kaksisella tasolla, mutta loppua kohden se kuitenkin parani. Pihlström kertookin, että ensimmäisellä erätauolla asioista oli keskustelu.

− Skarppasimme kyllä ensimmäisen erän jälkeen, mutta alussa emme kamppailleet, emmekä tehneet niitä töitä, mitä meidän piti. Siitä syystä se ensimmäinen erä oli mitä oli.

Leijonat lähtee voittamattomana torstain välipäivän viettoon. Pihlström näkee, että pieni hengähdystauko tulee sopivaan saumaan.

− Välipäivä tulee hyvään saumaan, niin saa vähän olla rauhassa ja valmistautua seuraavaan peliin. Olemme kuitenkin kaikki ottelut voittaneet, mutta vielä voi parantaa paljon, hän näkee.

Miten sujuu Pihlströmin välipäivä?

− En tiedä vielä. Toivottavasti on hyvä ilma, niin voi käydä vaikka syömässä. Jotain pitää keksiä, mies päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle