Perrinin iso taistelu hurrikaanipaidassa ohi - "Kiekkojumalat olivat Kärppien puolella"

LIIGA / Haastattelu
Eric Perrin oli ottelun jälkeen pettynyt mies.
Kuva © Jouko Kylmäoja, http://www.kylmaoja.net
JYPin kapteenin Eric Perrinin iso taistelu on ohi. Kärpät pudotti Perrinin kipparoiman joukkueen jatkosta, joten Perrinillä ja JYPillä on edessä enää pronssipeli. Se peli on Perrinin viimeinen hurrikaanipaidassa.

 JYPin ja Kärppien välieräsarjasta tuli ennätystasainen. JYP haastoi Kärpät todella vahvasti ja taisteli loistavasti aivan viime metreille saakka.

Tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt.

JYPin tärkeän kavennusmaalin päätöserässä iskenyt Eric Perrin oli täysin vakuuttunut siitä, että JYP nousee vielä Kärppien rinnalle.

− Maalini jälkeen olin aivan varma, että tasoitamme vielä ottelun. Tiesin, että saimme Kärpät hermostumaan ja saimme pelin juuri sinne, minne halusimmekin. Meillä oli paljon enemmän paikkoja, mutta emme pystyneet viimeistelemään. Kärpillä oli kiekkojumalat tänään puolellaan, Perrin tuskaili.

JYP-ikonin iso taistelu hurrikaanipaidassa on ohi. Edessä on enää pronssipeli, joka ei perinteisesti pohjoisamerikkalaista pelaajaa juuri sytytä.

Tappion hetkellä Perrin oli vielä selvästi tunnemyrskyn kourissa. Finaalipaikan menetys kirpaisi todella syvältä.

− Juuri nyt en tiedä oikein mitä ajatella. Tällaisen pelin jälkeen tunnetaso on aivan liian korkealla. Ehkä huomenna ajatus on kirkkaampi, kunhan saan vähän nukuttua. Luultavasti untakaan ei tule paljon ensi yönä, mutta pakko yrittää ladata akut vielä pronssipeliin.

Joukkueestaan Perrin oli aidon ylpeä. Katse kirkastui hetkellisesti, kun puhe kääntyi joukkueeseen.

− Jätimme jäälle aivan kaiken. Olen samaan aikaan pettynyt, mutta todella ylpeä joukkueesta ja esityksestämme. Joka äijä oli samassa veneessä ja kaikki soutivat samaan suuntaan, Perrin kehui.

Perrinillä ja JYPillä on jäljellä vielä yksi yhteinen taistelu. Sen takia hän ei ollut halukas käsittelemään JYP-uransa päättymistä vielä syvällisemmin.

− En halua puhua siitä vielä, sillä meillä on yksi peli jäljellä. Sen jälkeen voidaan puhua siitä, Perrin päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle