Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Mikael Kotkaniemi oli vähäsanainen.

Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

"Pelleilyilta" sai otteluvalvojan vaikenemaan: "Ässillä oli minulle kysymys, enkä halua kertoa sitä"

Jyväskylässä nähtiin pudotuspelihenkinen ottelu, jossa tunnekuohuilta ei vältytty.

− Olen erittäin pahoillani JYPin, meidän ja maksaneiden asiakkaiden puolesta. Tämä ilta oli täyttä pelleilyä, Mikael Kotkaniemi totesi.

Ässien päävalmentaja oli ottelun jälkeen varsin vähäsanainen joukkueensa hävittyä lukemin 4−2. Porilaiset keikkuivat ottelussa pitkään johdossa, mutta toisesta erästä lähtien JYP pystyi viemään peliä.

Illan kohahduttavimmat hetket osuivat toiseen erään, kun Matti Lamberg ja Nolan Yonkman ottivat toisistaan mittaa. Tilanne tapahtui Yonkmanin ollessa vaihtopenkillä, mutta tästä huolimatta Lambergille tuomittiin tilanteesta kaksi kahden minuutin rangaistusta, kun kanadalaispuolustaja selvisi yhdellä.

Pian tämän jälkeen Maksim Matushkin lähti suihkuun mailan heittämisestä katsomoon. Tilanteesta tuomittiin pelirangaistus uusintojen perusteella.

Ässät nappasi läpi ottelun enemmän jäähyminuutteja, mikä vaikeutti iltaa merkittävästi.

Toisella erätauolla tunteet kuumenivat voimakkaasti myös pelaajakäytävällä, eikä tiukalta sanailulta vältytty. Tämän jälkeen otteluvalvoja Jarkko Kosonen vieraili Ässien kopissa, mutta vierailun syy jäi mysteeriksi.

− Ässillä oli minulle kysymys, mitä en halua kertoa. Suljettujen ovien takana käydyt keskustelut jäävät suljettujen ovien taakse, Kosonen totesi.

Muokattu klo 22.05: Matti Lambergin nimi korjattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Vihellyksen jälkeen: Ennakkosuosikeillakin kompastuskivensä puolivälierissä − HIFK:lle jää käteen tyhjä arpa

LIIGA | 19.3.2018 14:00
Liigan puolivälierät ovat jo ovella, ja edessä on neljä toinen toistaan kiihkeämpää kamppailua paikasta neljän parhaan joukkoon. Mukana menossa ovat tietenkin Vihellyksen jälkeen -podcastista tutut toimittajat uusine analyyseineen ja sivaltavine tulkintoineen. lue lisää

Ainutlaatuinen tilastoselvitys paljastaa: Liigan uskottomimmat fanit ovat Turussa ja Kuopiossa

LIIGA | 26.1.2018 11:59
Rauman Lukolla on Liigan uskollisin kotiyleisö. KalPalla ja TPS:llä puolestaan uskottomin. Jatkoajan laaja tilastoselvitys kymmenen edellisen kauden ajalta paljastaa, millä Liiga-paikkakunnilla kiinnostaa eniten kiiltävä ja missä ovat seuroille uskollisimmat elämänkumppanit. lue lisää

Lippukaupan teknisillä ongelmilla hopeareunus: "Lipputarjonta on nykyään hyvää"

LIIGA | 24.1.2018 7:00
Monen liigaseuran kanssa yhteistyötä tekevässä nettikauppa Lippu.fi:ssä oli palveluhäiriö tiistaina. lue lisää

Perrin: "Löysin kodin, vaikka olen kaukana kotoa"

LIIGA | 29.12.2017 6:30
Ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen piste-ennätyksen rikkonut Eric Perrin kokee olevansa yksi suomalaisista, vaikka ennätyksen titteli toisin sanookin. Yksi uran suurimmista vaikuttajista oli Jari Korpisalo. lue lisää

JYPin reissaaminen Sportin mahdollisuus, Ässien ylivoimapeli kunnossa

LIIGA | 13.12.2017 11:52
Keskiviikon pitkävetokierroksella kertoimia haetaan JYPin matkaväsymyksen kustannuksella sekä runsaasti jäähyilevien Ässien ja SaiPan maalijuhlilla. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

JYPHIFK
"Jyväskylässä nähdään maaleja"
JYP ja HIFK tunnetaan joukkueiden hyökkäysvoimasta. Viimeisimmissä viidessä kohtaamisessa ei ole jääty kertaakaan alle kuuden maalin, mikä povaa maaleja myös puolivälieräavaukseen. Molemmilta joukkueilta löytyy maalipaikkoja avaavia haavoittuvuuksia puolustuspelaamisesta, ja näitä käytetäänkin hyväksi. JYP pyrkii kotijoukkueena määrittämään rytmiä, mikä avaa maalipaikkoja enemmän. Tätä kautta myös voitto tulee hurrikaaniryhmälle.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
TapparaKalPa
"KalPalla on yllätyspotentiaalia Tampereella"
Kaikki paineet Tapparan ja KalPan puolivälieräsarjassa on Tapparan leirissä. Tällainen tilanne on kuin luotu nuorelle ja itseluottamusta puhkuvalle kuopiolaisryhmälle, joka lähtee nälkäisenä haastajana tavoittelemaan välieräpaikkaa. Kaksi neljästä runkosarjakohtaamisesta eteni ylitöille, ja tämä kaava toistuu nytkin. Tapparan materiaalietu kääntää pienet marginaalit edukseen.
  • 2
  • 3
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Marco Insam

Ässät #8 R lh
s. 1989 Selva, ITA
188CM / 92KG
SOPIMUS: 2018