Päävalmentaja Pasi Arvosella on selkeä käsitys joukkueensa iskukyvystä.

Timo Savela

Pasi Arvonen tyytyväinen pelaajiinsa - "He tekevät laadukasta työtä"

Päävalmentaja Pasi Arvosen ensimmäinen kausi Kiekko-Vantaan peräsimessä on edennyt joulutaukoon. Joukkue taistelee kynsin hampain toisella sijalla, ja on menossa heittämällä kevään pudotuspeleihin, kun sarja on suurin piirtein puolessa välissä.

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvosen ensimmäinen valmennuskausi Vantaalla on edennyt joulutaukoon. Joukkue on mukavasti toisena sarjataulukossa, mutta tärkeimmät toiveet pukinkonttiin ovat selkeät: Joukkue tarvitsee yhden puolustajan ja terveyttä. Lohipaidat ovat kärsineet avainpelaajiensa loukkaantumisista, mutta vuodenvaihteen tienoolla Atte Mäkisen ja Pekka Niemimaan tilanne saattaa muuttua lupaavaksi.

Arvonen on tyytyväinen joukkueen esityksiin. Se on pitänyt kärkisijoja sarjataulukossa sinnikkäästi, eikä menestyminen ole saanut Arvosta yllättyneeksi.

− On mennyt ihan hyvin. Ei voi valittaa, kun pelaajat tekevät laadukasta työtä illasta iltaan, Arvonen totesi.

Kiekko-Vantaan kautta on leimannut kehnonpuoleinen pelaaminen kotiluolassa Tikkurilan Urheilupuistossa. Yleisö, joka on Arvosen mukaan tärkeä niin sanottu kuudes kenttäpelaaja, haluaa nähdä hyvää ja vauhdikasta jääkiekkoa.

− Ehkä meillä on ollut paineita pelata kotiyleisön edessä. Vieraissa olemme pelanneet vähemmällä paineella, ja tulosta on syntynyt, Arvonen virkkoi.

Arvosen ei tarvitse pitkään miettiä seuraavaa kysymystä siitä, ketkä ovat vakuuttaneet otteillaan kokeneen päävalmentajan.

Juuso Perttilä, Janne Kivilahti ja Juha Tarkkanen ovat yllättäneet, vaikka tiesimme jo ennen kautta, että he tulevat menestymään. Joukkueessa on kuitenkin monia onnistujia, joista nostan esiin Alex Leväsen, joka on tehnyt paljon töitä.

"Mestis on tasaväkisin sitten miesmuistin"

Kiekko-Vantaalla on tuoreessa muistissa, että kevät tulee nopeammin kuin kenties voisi uskoa. Jotta joukkue olisi hyvässä iskussa pudotuspeleissä, Arvonen näkee asiaan vaikuttavat tekijät selkeästi.

− Jatkamme kovaa yritystä ja kehitystä. Päivittäisen urheilullisen tekemisen pitää olla kunnossa. Tämän kauden Mestis on tasaväkisin sitten miesmuistin, totesi Arvonen.

Arvoselle oli jo hyvissä ajoin selvää, että lohipaidat tulevat menestymään ja kirkastamaan hopeamitalin Mestiksessä.

− Vuodenvaihteen tienoolla saamme useita pitkäaikaisloukkaantuneita takaisin kaukaloon. Atte Mäkisen ylävartalovamma ja Niemimaan vammat arvioidaan pian uudelleen. Espoo United -ottelussa loukkaantunut Joonas Hyttinen pitelee yhä jalkaansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kiekko-Vantaan Jani Kauton pelaajaura päätökseen - seuraikoni siirtyy maalivahtivalmentajaksi

MESTIS | 20.4.2018 17:17
Kiekko-Vantaan seuraikoni Jani Kautto lopettaa pelaajauransa. Kautto siirtyy seuran A-nuorten maalivahtivalmentajaksi. lue lisää

Jokerit ja Kiekko-Vantaa neuvottelivat - Vantaalle tukku uusia sopimuksia

MESTIS | KHL | 9.4.2018 12:11
Kiekko-Vantaa sai tukun uusia pelaajia, kun yhteistyöseura Jokerit solmi uusia kahden suunnan pelaajasopimuksia. Jotkut pelaavat Mestistä Kiekko-Vantaassa ja toiset puolestaan Jokerien A-nuorissa. lue lisää

Kiekko-Vantaan tähtipuolustaja Nico Nurmikannalle vuoden jatkosopimus

MESTIS | 6.4.2018 17:16
Kiekko-Vantaan tähtipuolustaja Nico Nurmikanta on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Jokerien kanssa. Nurmikanta loukkasi polvensa syksyllä Pohjois-Suomen kiertueella RoKia vastaan, ja hänen kautensa oli vain yhdeksän runkosarjaottelun mittainen. lue lisää

Pöytä on katettu Mälkiälle

MESTIS | 28.3.2018 16:27
Kiekko-Vantaa saa takaisin valmentajavelho Simo Mälkiän. Lappeenrantalainen allekirjoitti tulevan kauden kattavan sopimuksen. lue lisää

Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaassa päättyy - "Joukkueella on kasassa valmis runko"

MESTIS | 21.3.2018 15:43
Valmentaja Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaan peräsimessä päättyy, eikä jatku ensi kaudella. Sellaiset teesit, kuten nopea peli ja kova fyysisyys tulivat tutuiksi Tikkurilassa. Arvosen mukaan Kiekko-Vantaalla on kasassa hyvä runko, jolle rakentaa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Erik Embrich

K-Vantaa #45 L kh
s. 1997
82CM / 183KG
SOPIMUS: Laina (Jokerit)