Päävalmentaja Pasi Arvosella on selkeä käsitys joukkueensa iskukyvystä.

Timo Savela

Pasi Arvonen tyytyväinen pelaajiinsa - "He tekevät laadukasta työtä"

Päävalmentaja Pasi Arvosen ensimmäinen kausi Kiekko-Vantaan peräsimessä on edennyt joulutaukoon. Joukkue taistelee kynsin hampain toisella sijalla, ja on menossa heittämällä kevään pudotuspeleihin, kun sarja on suurin piirtein puolessa välissä.

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvosen ensimmäinen valmennuskausi Vantaalla on edennyt joulutaukoon. Joukkue on mukavasti toisena sarjataulukossa, mutta tärkeimmät toiveet pukinkonttiin ovat selkeät: Joukkue tarvitsee yhden puolustajan ja terveyttä. Lohipaidat ovat kärsineet avainpelaajiensa loukkaantumisista, mutta vuodenvaihteen tienoolla Atte Mäkisen ja Pekka Niemimaan tilanne saattaa muuttua lupaavaksi.

Arvonen on tyytyväinen joukkueen esityksiin. Se on pitänyt kärkisijoja sarjataulukossa sinnikkäästi, eikä menestyminen ole saanut Arvosta yllättyneeksi.

− On mennyt ihan hyvin. Ei voi valittaa, kun pelaajat tekevät laadukasta työtä illasta iltaan, Arvonen totesi.

Kiekko-Vantaan kautta on leimannut kehnonpuoleinen pelaaminen kotiluolassa Tikkurilan Urheilupuistossa. Yleisö, joka on Arvosen mukaan tärkeä niin sanottu kuudes kenttäpelaaja, haluaa nähdä hyvää ja vauhdikasta jääkiekkoa.

− Ehkä meillä on ollut paineita pelata kotiyleisön edessä. Vieraissa olemme pelanneet vähemmällä paineella, ja tulosta on syntynyt, Arvonen virkkoi.

Arvosen ei tarvitse pitkään miettiä seuraavaa kysymystä siitä, ketkä ovat vakuuttaneet otteillaan kokeneen päävalmentajan.

Juuso Perttilä, Janne Kivilahti ja Juha Tarkkanen ovat yllättäneet, vaikka tiesimme jo ennen kautta, että he tulevat menestymään. Joukkueessa on kuitenkin monia onnistujia, joista nostan esiin Alex Leväsen, joka on tehnyt paljon töitä.

"Mestis on tasaväkisin sitten miesmuistin"

Kiekko-Vantaalla on tuoreessa muistissa, että kevät tulee nopeammin kuin kenties voisi uskoa. Jotta joukkue olisi hyvässä iskussa pudotuspeleissä, Arvonen näkee asiaan vaikuttavat tekijät selkeästi.

− Jatkamme kovaa yritystä ja kehitystä. Päivittäisen urheilullisen tekemisen pitää olla kunnossa. Tämän kauden Mestis on tasaväkisin sitten miesmuistin, totesi Arvonen.

Arvoselle oli jo hyvissä ajoin selvää, että lohipaidat tulevat menestymään ja kirkastamaan hopeamitalin Mestiksessä.

− Vuodenvaihteen tienoolla saamme useita pitkäaikaisloukkaantuneita takaisin kaukaloon. Atte Mäkisen ylävartalovamma ja Niemimaan vammat arvioidaan pian uudelleen. Espoo United -ottelussa loukkaantunut Joonas Hyttinen pitelee yhä jalkaansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kiekko-Vantaa saa vahvistusta puolustukseen - Veeti Vainio tekee paluun

MESTIS | 8.1.2018 13:23
Kiekko-Vantaa saa puolustukseensa vahvistusta, kun KooKoon Veeti Vainio teki toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vantaalaisseuraan. lue lisää

Janne Kivilahdesta marraskuun pelaaja - Matias Lainio paras tulokas

MESTIS | 1.12.2017 13:34
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Janne Kivilahti on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi. Pistepörssissä hienosti neljänneksi itsensä hilannut espoolainen teki marraskuussa tehopisteet 5+5. Kuukauden tulokkaaksi on sen sijaan nimetty SaPKon hyökkääjä Matias Lainio, joka tehtaili kahdeksassa ottelussa pisteet 3+6. lue lisää

Ei rikettä - Leinonen silti yhdeksi peliksi sivuun

MESTIS | 7.11.2017 10:52
Kiekko-Vantaan Toni Leinoselle on tuomittu yhden ottelun pelikielto, joka on seurausta lauantaina tuomitusta ottelurangaistuksesta. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Tuomas Huhtanen lohipaitoihin viikoksi

MESTIS | 31.10.2017 17:08
Kiekko-Vantaa on kutsunut Tuomas Huhtasen paikkaamaan miehistöään, kun joukkue kärsii loukkaantumisista. Tällä hetkellä sivussa aloituskokoonpanosta on kymmenkunta pelaajaa, joten hyökkääjä tulee kreivin aikaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Erik Embrich

K-Vantaa #45 L kh
s. 1997
82CM / 183KG
SOPIMUS: Laina (Jokerit)