Nummelin uransa jatkosta: "Jos ei muuta, niin Maskussa jalkapalloa"

LIIGA / Haastattelu
Nummelin ehti myös puolustuspäähän ihailemaan Lassilan torjuntoja.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TPS sai voitokkaan päätöksen monivaiheiselle kaudelleen. HPK-ottelussa tehot 1+3 takonut TPS-kapteeni Petteri Nummelin pohti Jatkoajan haastattelussa mennyttä kautta ja uransa jatkoa.

Turun Palloseuran ja Petteri Nummelinin kausi tuli päätökseen torstaina HPK:ta vastaan. Nummelinilla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta. Loppuiko HPK-otteluun silti myös 42-vuotiaan konkaripuolustajan pelaajaura?

− Toivottavasti ei. Pohditaan nyt rauhassa ja katsotaan mitä tapahtuu. Jotain ainakin pystyn jatkamaan. Jos ei muuta, niin sitten Maskussa jalkapalloa, nauroi kokenut TPS-kapteeni.

− Kyllä sitä uran jatkoa tässä mietitään. Tuossa oli kuitenkin pitkä neljän kuukauden mittainen tauko. Periaatteessa on kuin olisi jäänyt yksi kausi kokonaan väliin, jatkoi Nummelin.

Vaiheikas kausi

Uransa jatkon ohella Nummelin kertasi myös mennyttä kautta. Mitä jäi päällimmäisenä mieleen?

− Aika vaiheikas kausi joka suuntaan. Mahdollisuudet olisivat olleet ihan mihin vain. Hävisimme kuitenkin useita pelejä yhdellä maalilla, emmekä saaneet ylivoimaa kulkemaan silloin, kun sen olisi pitänyt.

Loppua kohden TPS-laivan kurssi hieman kääntyi ja voittojakin alkoi irrota. Piristyneiden otteiden taustalla on puolustajan mukaan yksinkertainen syy.

− Käänsimme ne muutamat pelit maalin voitoiksi. Syy on siinä, että saimme sen ylivoiman kuntoon, päätteli Nummelin.

Kauden loppuminen harmitti

Kokeneen TPS-puolustajan kausi jäi loukkaantumisten takia tyngäksi. Mies olisi ymmärrettävästi uhkunut vielä pelihaluja.

− Loppukaudesta rupesin huomaamaan, että jaksoin tuolla jäällä. Paikat eivät enää kipeytyneet, vaan kestivät rasituksen. Harmi, että kausi loppui jo tähän.

Loukkaantumisten lisäksi eritoten joukkueen heikko menestys on koetellut henkisesti Nummelinia ja joukkuetta jo pidempään.

− Onhan tämä ollut vaikea kausi, kun olemme kauan tienneet, ettemme pääse pudotuspeleihin, Nummelin päätti ja huokasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle