Nollapelisankari Kilpeläinen: "Parannettavaakin jäi"

LIIGA / Haastattelu
Kilpeläinen oli keskiviikkona vireessä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP ei löytänyt keinoja Eero Kilpeläisen ohittamiseen KalPan ja JYPin ensimmäisessä välieräkohtaamisessa. Nollapelistä huolimatta mies löysi omasta pelistään parannettavaa.

KalPan ykköstorjuja Eero Kilpeläinen oli eräs välieräavauksen hahmoja, kun savolaiset ottivat ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. JYP kaatui Kuopiossa Kilpeläisen nollapelin avittamana maalein 2-0. Nollapeliin tarvittiin lopulta 22 torjuntaa.

Nollapelistä huolimatta mies ei ollut täysin tyytyväinen esitykseensä.

− Nollapeli on nollapeli, mutta muutamia parannettavia juttuja sinne jäi, illan sankari analysoi.

Millaisia juttuja?

− Katsellaan niitä tarkemmin sitten videoilta, juvalaisvahti jatkoi salamyhkäisesti.

Kaiken kaikkiaan maalivahti oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen, ja ennen kaikkea tulokseen.

− Hieno pelihän tämä oli meiltä. Saatiin hyvä avaus sarjaan.

Ottelusarjaennakoissa on KalPan arvioitu kaatuvan fyysisyyden puutteeseen. Avausottelussa KalPa onnistui myös tuolla saralla.

− Oltiin fyysisiä jo Pelicans-sarjassa eikä tämä ollut mitään ihmeellistä meiltä. Aivan normaalia peliämme, vähäsanainen Kilpeläinen tutkiskeli ottelun kulkua tolppien välistä.

Kilpeläinen on joukkueensa kokeneimpia pelaajia, jolla on kokemusta pudotuspeleistäkin. Henkilökohtaisesti mies kokee valmistautumisen sujuvan samoja uria kuin tavanomaisessa runkosarjaottelussa.

− Henkilökohtaisesti olen pitänyt rutiinini ennallaan. Ei ole tarvetta alkaa keksiä pyörää uudestaan, Kilpeläinen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle