Miro Heiskanen: "On täälläkin kiva pelata"

LIIGA / Haastattelu
Miro Heiskanen on ollut liekeissä niin kotona kuin vieraissa.
Perjantai-illassa HPK saapui Nordenskiöldinkadulle mittaamaan HIFK:n kunnon. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 3-2. Se nousi kahden maalin takaa tasoihin ja meni ohi. Vierasjoukkue menikin aluksi kahden maalin johtoon, mutta kotijoukkue tasoitti ja lopulta Juuso Salmi ratkaisi pelin. Tasoitusmaalin iski Miro Heiskanen.

Juuso Salmen ympärillä kuhisi toimittajia tämän iskettyä voittomaalin. Jatkoaika päätti tentata tasoitusmaalin taituroinutta Miro Heiskasta.

− Emme yksinkertaisesti luovuttaneet. Selätimme masennuksen ja lähdimme kasaamaan peliä. Pääsimme hetki hetkeltä paremmin paikoille ja se kannatti, kertasi Heiskanen.

Heiskasen maali oli upeaa katseltavaa. Puolustaja painaa tällä hetkellä seitsemän ottelun pisteputkessa.

− Jarkko Malinen voitti aloituksen ja kiekko tuli minulle. Katsoin, että sivulla on tilaa ja lähdin kiertämään maalia. Koitin sitten etukulmaa ja sinnehän se upposi, illakoi Heiskanen tyynenä.

Miro Heiskanen oli pitkään loukkaantuneena. Se söi myös mahdollisuuden päästä NHL-jäille.

− Totta kai se harmitti, mutta kyllä täälläkin on kiva pelata. Ensimmäisessä pelissäni oli vaikea pysyä rytmissä, mutta nyt on alkanut kulkea paremmin. Nyt viedään tämä meininki myös vieraskaukaloon, kuittasi Heiskanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle