Vielä viime kaudella Tuukka Pulliainen laittoi lättyä pussiin TUTO-paidassa.

Timo Savela

Mestis-ikoni Tuukka Pulliainen palasi Kupittaan kaukaloon

Viime kauteen uransa lopettanut Tuukka Pulliainen palasi TUTO-paitaan lauantaina järjestetyssä alumniottelussa. Uran jälkeistä aikaa Pulliainen on viettänyt työn ja perheen parissa.

TUTOn seurahistorian neljänneksi tehokkain pelaaja Tuukka Pulliainen, 33, oli tyytyväinen paluusta kotiareenalle. Alumniottelussa TUTO taipui Forssan Palloseuralle rangaistuslaukauksissa, mutta se ei masentanut Pulliaisen mielialaa.

— Oli kiva vetää TUTO-paita ylle ja pelata. Olen käynyt muutaman "höntsäpelin" muuallakin pelaamassa.

Uran viimeiset viisi vuotta TUTOn riveissä kiekkoillut hyökkääjä on viettänyt lopettamisen jälkeen aikaa perheen kanssa ja elänyt tavantallaajan työelämää.

— Olen tehnyt "normitöitä" kuljetusalan yrityksessä eli siistiä sisähommaa päässyt tekemään. Nyt on helpompaa viettää perheen kanssa aikaa, kun ei tarvitse viikonloppuja reissata maakunnissa pelireissuilla.

Liigassa 195 ottelua TPS:ssa ja HPK:ssa tahkonnut turkulainen myöntää välillä haikailleensa takaisin pelikentille, mutta pitää silti lopetuspäätöstä oikeana.

— Välillä on ollut ikävä takaisin kaukaloon, mutta välillä taas ei. Olen tyytyväinen tähän tilanteeseen.

NHL:ään Los Angeles Kingsin vuonna 2002 varaama Pulliainen on seurannut TUTOn tämän kauden otteita raporttien kautta. Hallille tulemiseen ei ole ollut aikaa.

— Paikan päälle en ole päässyt katsomaan, tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tulokset olen seurannut ja sillä tavalla tiedän, missä joukkue menee.

Turun Kupittaalla alumniottelussa oli muitakin TUTOn entisiä tähtiä. Muun muassa 248 peliä Kupittaalla pelannut Petri Tähtisalo.

Juttua muokattu 14.08: Juhani Tamminen ja Markus Laine peruuttivat osallistumisen, eivätkä olleet mukana ottelussa, toisin kuin jutussa kerrottiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

MESTIS | 13.1.2018 8:00
K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa. lue lisää

TUTO saa tutusta konkarista apua hyökkääjäpulaansa - ”Keskustelu TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta”

MESTIS | 9.1.2018 12:00
Kaudella 2008-2009 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarmo Jokila palaa TUTO-paitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Laitahyökkääjä on edustanut alkukauden MAC Budabestia monikansallisessa Erste Ligassa. lue lisää

TUTO-konkarin eväät kevääseen − "Pudotuspeleihin täytyy kuitenkin lopulta vain kasvaa"

MESTIS | 15.3.2017 11:26
Jälleen kerran Turun Kupittaalla päästään nauttimaan pudotuspelikiekosta, kun TUTO selviytyi kevään koviin peleihin, tällä kertaa runkosarjan sijalta kaksi. Joukkueen konkareihin lukeutuva Tuukka Pulliainen pelaa jo neljänsiä perättäisiä pudotuspelejään TUTO-paidassa. lue lisää

Tuohilampi pikavisiitille Ässiin

LIIGA | 9.2.2017 12:34
Porin Ässät lainaa puolustaja Kristian Tuohilammen TUTOsta yhden ottelun ajaksi. lue lisää

TPS:n puolustajalupaus vahvistamaan TUTOa

LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | 17.1.2018 10:20
Puolustaja Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Tuukka Pulliainen

s. 1984 Turku
182CM / 89KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2002 Los Angeles Kings 8. kierros #248