Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Vielä viime kaudella Tuukka Pulliainen laittoi lättyä pussiin TUTO-paidassa.

Timo Savela

Mestis-ikoni Tuukka Pulliainen palasi Kupittaan kaukaloon

Viime kauteen uransa lopettanut Tuukka Pulliainen palasi TUTO-paitaan lauantaina järjestetyssä alumniottelussa. Uran jälkeistä aikaa Pulliainen on viettänyt työn ja perheen parissa.

TUTOn seurahistorian neljänneksi tehokkain pelaaja Tuukka Pulliainen, 33, oli tyytyväinen paluusta kotiareenalle. Alumniottelussa TUTO taipui Forssan Palloseuralle rangaistuslaukauksissa, mutta se ei masentanut Pulliaisen mielialaa.

— Oli kiva vetää TUTO-paita ylle ja pelata. Olen käynyt muutaman "höntsäpelin" muuallakin pelaamassa.

Uran viimeiset viisi vuotta TUTOn riveissä kiekkoillut hyökkääjä on viettänyt lopettamisen jälkeen aikaa perheen kanssa ja elänyt tavantallaajan työelämää.

— Olen tehnyt "normitöitä" kuljetusalan yrityksessä eli siistiä sisähommaa päässyt tekemään. Nyt on helpompaa viettää perheen kanssa aikaa, kun ei tarvitse viikonloppuja reissata maakunnissa pelireissuilla.

Liigassa 195 ottelua TPS:ssa ja HPK:ssa tahkonnut turkulainen myöntää välillä haikailleensa takaisin pelikentille, mutta pitää silti lopetuspäätöstä oikeana.

— Välillä on ollut ikävä takaisin kaukaloon, mutta välillä taas ei. Olen tyytyväinen tähän tilanteeseen.

NHL:ään Los Angeles Kingsin vuonna 2002 varaama Pulliainen on seurannut TUTOn tämän kauden otteita raporttien kautta. Hallille tulemiseen ei ole ollut aikaa.

— Paikan päälle en ole päässyt katsomaan, tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tulokset olen seurannut ja sillä tavalla tiedän, missä joukkue menee.

Turun Kupittaalla alumniottelussa oli muitakin TUTOn entisiä tähtiä. Muun muassa 248 peliä Kupittaalla pelannut Petri Tähtisalo.

Juttua muokattu 14.08: Juhani Tamminen ja Markus Laine peruuttivat osallistumisen, eivätkä olleet mukana ottelussa, toisin kuin jutussa kerrottiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja"

MESTIS | 16.3.2018 21:37
TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3−0-voiton. lue lisää

Kalle Valtola kruunasi tehokkaan runkosarjansa - rikkoi Pasi Järvisen puolustajien yhden kauden piste-ennätyksen

MESTIS | 7.3.2018 20:23
TUTO-puolustaja Kalle Valtola nousi puolustajien kaikkien aikojen yhden kauden parhaaksi pistemieheksi Mestiksessä. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Tulisieluinen kapteeni ja rento huumoriveikko - "Kertaakaan en ole kussut joukkueen puroihin"

MESTIS | 4.3.2018 14:00
Niclas Luceniuksen jääkiekkoilijan uraan mahtuu kokemusta lukuisista eri sarjoista Yhdysvaltain koululiigasta KHL:ään. TUTOn kapteenina toimiva Lucenius avasi Jatkoajalle mietteitään muun muassa kuluvan kauden pelikielloista, joita tulisielulle on kertynyt yhteensä seitsemän tällä kaudella. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Tyyni pistelinko ei kiirehdi Liigaan - "Täytyy olla selvää, että Liiga-seura haluaa minut"

MESTIS | 18.2.2018 14:00
TUTO-puolustuksen moottori Kalle Valtola on noussut kuluvalla kaudella Mestis-puolustajien eliittiin. Valtola on vain kuuden pisteen päässä puolustajien yhden kauden piste-ennätyksestä, mutta pistelingolle ei ole itsestäänselvää pelata Liigassa ensi kaudella. Valtola avasi Jatkoajalle ajatuksiaan tulevasta, ja hän taustoitti myös tietään nykyhetkeen. lue lisää

TUTO-puolustukseen vahvistus loppukaudeksi - "Kova ja karhea pelaaja"

MESTIS | 15.2.2018 21:53
Henry Mäntylä vahvistaa loppukauden TUTO-puolustusta. Myös lainalla TPS:stä oleva Olli Kaskinen jatkaa Kupittaalla loppukauden. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Tuukka Pulliainen

s. 1984 Turku
182CM / 89KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2002 Los Angeles Kings 8. kierros #248