Masi Marjamäki: "Ojamäen ja Saarelan rinnalla on hieno pelata"

LIIGA / Haastattelu
Täksi kaudeksi Ässiin siitynyt Masi Marjamäki pelasi perjantaina kauden ensimmäisen ottelunsa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Masi Marjamäki teki perjantaina Lahdessa paluun kaukaloon sairaslomansa jälkeen. Mies pelasi Ässien kakkosketjussa ja saalisti syöttöpisteen joukkueensa ainoaan osumaan.

Ässien Masi Marjamäki pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Lahdessa harjoituskaudella tulleen loukkaantumisen jälkeen. Mies ei ottelun jälkeen ollut tyytyväinen joukkueensa viimeistelypeliin.

− Vauhdikas kiekko-ottelu. Ei käytetty meidän maalintekopaikkoja hyväksi tänään, että oltaisiin saatu pisteet mukaan kotiin.

Marjamäki oli suht tyytyväinen omaan peliinsä tauon jälkeen, vaikka jaksamisen kanssa olikin ongelmia loppua kohden.

− Oma peli tuntui ihan hyvältä. Jaksamisen kanssa oli loppuvaiheessa tietenkin vähän vaikeuksia. Alkoi väsymään ja sen huomasi, mutta se on sellaista. Huomenna sitten jatkuu pelit heti uudestaan. Kyllä se peli siitä lähtee paranemaan, kun pääsee enemmän pelaamaan.

Mies pelasi ottelussa Ässien kakkosketjussa kahden nuoren pelaajan, Aleksi Saarelan ja Niko Ojamäen kanssa.

− Hyvin kulki ketjun kanssa. Ollaan päästy yhdessä harjoittelemaan. Siinä on kaksi loistavaa kaveria vierellä, "Crosby" ja "Ovetškin" niin sanotusti. Heidän kanssa on hieno pelata.

Ottelu Lahdessa oli Ässien vieraskiertueen viimeinen. Lauantaina Ässät pääsee pelaamaan loppuunmyydylle hallille kauden ensimmäisen kotipelinsä.

− Loistavilla mielillä kotiavaukseen. Mennään pistämään parasta meidän kotiyleisölle. Näyttöhaluja löytyy osoittaa, että peli kulkee.

» Lähetä palautetta toimitukselle