Makealla voittomaalilla huipputunnelman latistanut Elorinne: ”Päätin, että pitää ihan oikeasti jo yrittää”

LIIGA / Haastattelu
Aleksi Elorinne nautti tunnelmasta ja tälläsi voitto-osuman.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
HPK ja Tappara väänsivät tiukan taiston Spengler Cupin tunnelmissa. Lopulta Tappara oli vahvempi viimehetken maalilla, jonka tälläsi puolustaja Aleksi Elorinne.

Rinkelinmäen huipputunnelma latistui kotiyleisön kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla. Aleksi Elorinne iski voittomaalin Tapparalle vain 12 sekuntia ennen päätössummeria, kun HPK oli hetkeä aiemmin tullut kolmannen kerran tasoihin.

− Kyllä sitä maalia on jahdattukin jo jonkin aikaa. Nuo minun maalintekoyritykset ovat menneet aika riplailuksi aiemmin. Päätin, että jos se paikka vielä tulee, niin pitää ihan oikeasti jo yrittää, Elorinne myhäili ottelun jälkeen.

Ottelussa molemmat joukkueet saivat pitkiä pyörityksiä aikaiseksi ja erityisesti HPK onnistui niissä myös maalinteossa. Toisaalta Kristian Kuuselan ja Sebastian Revon laukomat maalit tulivat pitkien HPK:n pyöritysten päätteeksi nopeista vastahyökkäyksistä.

− Molemmilla oli omat hetkensä. Oli yksi kauden kovimmista peleistä fyysisesti. HPK laittoi koville tänään. Ne pyöritykset pitää vain saada poikki ja monta sellaista tilannetta puolustimmekin tiiviisti.

HPK pyrki tuomaan Spengler Cupista tuttua tunnelmaa myös Liigaan. Pelin aikana Panssariprikaatin Varusmiestoimikunta soitti omia versioitaan tunnetuista kappaleista. Myös Elorinne kehui poikkeuksellisen hyvää tunnelmaa, vaikka ei koko livebändin soittoa ollut huomannutkaan.

− Poikkeuksellisen hyvä tunnelma oli alusta asti, mutta en kyllä huomannut, että siellä oli joku bändikin soittamassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle