Maalihanat avannut Lindsten hamuaa ratkaisua myös A-junioreiden pudotuspeleissä

LIIGA, MESTIS / Haastattelu
Pelicans-puolustus oli auttamattomasti myöhässä, kun Jasper Lindsten runnoi Liiga-uran avausmaalinsa.
Kuva © Timo Savela
Jasper Lindsten teki Liiga-uran avausmaalinsa tiistaina Pelicansia vastaan todellisella tahtomaalilla. Nuori mies haluaisi päästä auttamaan TPS:n A-junioreita puolivälierissä Kärppiä vastaan.

Kiekkoilijan uralla vielä alkutaipaleella oleva Jasper Lindsten pääsi pitkästä aikaa tositoimiin TPS:n liigavahvuuteen, kun Palloseura kohtasi tiistaina Pelicansin. Juuri ja juuri kolme kentällistä kasaan saanut turkulaisryhmä esiintyi edukseen kotihallissaan voittaen 2-1. Liiga-uran avausmaali sai vahvasti pelanneen Lindstenin kasvot leveään hymyyn.

− Todella hyvät fiilikset. Maali tuntui vielä paremmalta, kun saatiin voittokin otettua, Lindsten tunnelmoi.

Lindstenin tekemä maali kuvasti hyvin TPS:n pelaamista tiistaina, loppuun asti taistelua, vaikka väsymys varmasti painoi.

Elias (Karvonen) antoi hyvän syötön ja pääsin ampumaan. Kassari nappasi sen, mutta pääsin vielä toistamiseen kokeilemaan. Siitä sitten pesäpallo-otteella pidin mailasta kiinni ja tökkäsin sisään. Vähän tuurillakin kiekko taisi veskarin jalkovälistä mennä lopulta, Lindsten kertasi ottelun sekä Liiga-uransa avausmaalia. 

"Ei ole jatkosta vielä tietoa, mutta toivottavasti pääsisin torstaina pelaamaan A-junioreiden kanssa Kärppiä vastaan"

Peliajan perässä joukkueesta toiseen kauden aikana siirtynyt Lindsten kellotti tiistaina peliaikaa reilut 12 minuuttia. Mies haastoi hyvin Pelicans-puolustusta ja pääsi laukomaan maalin lisäksi kolme kertaa. Intoa ja energiaa riitti.

− Teki todella hyvää saada peliaikaa ja onnistumisia. Itseluottamuksen kanssa on ollut tekemistä, kun peliaikaa ei ole tällä kaudella hirveästi tullut, Lindsten iloitsi.

"Hallista toiseen"

20-vuotiaan hyökkääjän kausi on ollut melko kaksijakoinen. Salo HT:n kasvatti on pelannut kolmessa eri joukkueessa kauden aikana. Kokemusta on kertynyt TPS:n liigajoukkueen sekä A-junioreiden lisäksi myös Mestis-kaukaloista TUTOn riveissä. 

− Vähän on miestä heitelty hallista toiseen, mutta kaikissa joukkueissa on ollut kiva pelata. Vaikeinta on ollut se, kun eri valmentajilla on erilaiset taktiikat, mutta ihan hyvin olen omasta mielestäni aina sopeutunut.

TPS:n A-juniorit pelaavat tällä hetkellä nuorten SM-liigan puolivälieriä Kärppiä vastaan. Oululaiset ovat voiton päässä semifinaaleista, mutta aikuisten puolella maalihanat avanneella Lindstenillä olisi varmasti annettavaa silläkin saralla. Kova olisi myös halu päästä auttamaan A-junioreita. 

− Ei ole jatkosta vielä tietoa, mutta toivottavasti pääsisin torstaina pelaamaan A-junioreiden kanssa Kärppiä vastaan, Lindsten päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle