Liigan myyntijohtaja: ”SaiPa on kevään ykköstarina”

LIIGA / Haastattelu
Joni Vesalainen nostaa kevään ykköstarinaksi yllätysnimen.
Kuva © Jarno Hietanen

Liigan myyntijohtaja Joni Vesalainen seuraa finaaleja tiiviisti paikan päällä ja on ollut tyytyväinen tuotteensa tilaan.

- Kevät on ollut nouseva osaltamme. Pelaajat ovat päässeet entistä enemmän keskiöön. Se meitä elättää, kun taustahöpinä hiljenee.

Vesalainen kummasteleekin, kuinka paljon negatiivista keskustelua esimerkiksi yleisömääristä on käyty julkisuudessa.

- Finaalit ovat meille parasta mahdollista mainosta. Minua on harmittanut, kuinka on laskettu paljonko paikkoja on tyhjinä, eikä kuinka paljon niitä on täynnä.

- Pari viikkoa sitten kritisoitiin Tapparan pelien lippujen hintoja, nyt kaikki eivät mahtuneet sisään. Meidän on se tuotto jostain revittävä. Osakeyhtiöiden on voitava hyvin.

Myyntijohtaja hakee hyvän vertailukohdan suoraan yläilmoista.

- Meidän on muistettava peruskatsojat ja erilaisia hintakategorioita on oltava. Meidän pitäisi päästä tietynlaiseen lentokoneilmiöön. Koneet ovat aina täynnä, mutta paikat ovat eri hintaisia ja kaikille näin sopivia, Vesalainen kertoo.

Vesalainen ei kuitenkaan näe kevään ykkösjutun olevan kummankaan finaalijoukkueen saavutuksissa.

- SaiPa on ollut kevään ykköstarina. Olen Jyväskylässä nähnyt JJK:n ja JYPin kautta hieman samanlaista menoa. He selvästi uskoivat itseensä kuin Ässät vuosi sitten. Kävin siellä tutustumassa heidän toimintaansa jo aikaa sitten ja on hienoa, miten tilanne on kehittynyt ja parantunut kevättä kohti. Ei voi kuin ihailla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös