Leijonien voimanpesä Petrell harmitteli tappiota

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Petrell itselleen ominaisessa roolissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Suomen voimahyökkääjä Lennart Petrell muodosti Ruotsi-ottelussa Suomen kolmosketjun yhdessä Petteri Wirtasen ja Harri Pesosen kanssa. Petrell ei ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen omaan ja joukkueensa esitykseen.

Riemukkaan Venäjä-ottelun jälkeen Ruotsi-ottelu meni Suomelta heikosti. Paikkoja saatiin kyllä luotua, mutta maalinteosta ei tullut mitään.

− Maalinteko oli tänään vaikeaa. Muuten oli mielestäni paljon hyvää. Ensimmäinen erä oli ihan täysin meidän.

− Mielestäni teimme paljon hyviä asioita ja loimme paikkoja, mutta viimeinen terävyys maalintekotilanteissa puuttui. Oman maalin edessämme hävisimme mielestäni tänään, Lennart Petrell totesi.

Ruotsin maalivahti Henrik Karlsson oli ottelussa vakuuttava ja torjui kaikki Suomen 39 laukausta. Petrell näki kuitenkin, että Karlssonkin olisi ollut ohitettavissa.

− Karlsson oli tänään hyvä, mutta hän torjui myös paljon eteensä. Siellä olisi ollut maaleja tarjolla. Irtokiekot eivät pomppineet kuitenkaan meille tänään.

Omaan peliinsä hyökkääjä oli pääosin tyytyväinen, kuten myös rooliinsa turnauksessa.

− Oma pelini oli ihan ok. Yksi maali taisi tulla omiin, joten tehotilasto oli -1. Se ei ikinä ole hyvä asia. Yritin tuoda energiaa ja mielestäni onnistuin ihan hyvin siinä. Maalit jäivät kuitenkin puuttumaan. Muutaman ihan hyvän taklauksenkin pääsin antamaan ja se on kyllä vähän roolinikin. Siinä pitää tuoda energiaa ja olla fyysinen ja aggressiivinen. Se puoli oli tänään ihan hyvin kunnossa.

− Olen ihan tyytyväinen rooliini tässä turnauksessa. Toki häviö viimeisessä pelissä harmittaa, mutta ihan tyytyväinen olen kyllä, Petrell päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle