Lainamies Lindstenin maali ei auttanut Bluesia

LIIGA / Haastattelu
Jasper Lindsten onnistui maalinteossakin.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Bluesin riveissä pelasi Tapparaa vastaan kaksi yhden ottelun lainamiestä TUTO Hockeysta. Näistä Jasper Lindsten onnistui myös maalinteossa.

Jasper Lindsten ja Hannu Kuru ovat pelanneet tämän kauden pääosin TUTO Hockeyssa Mestistä - Kuru kävi kahden ottelun lainalla Tapparassa ennen joulua, kun Liigaa pelattiin myös päällekkäin maaotteluiden kanssa.

− Maanantai-iltana tuli meidän urheilutoimenjohtajalta viesti, haluanko lähteä Bluesin mukaan yhdeksi peliksi. Kun maajoukkuetauko oli muuten tässä vaiheessa, päätin lähteä.

Lindsten ei kuitenkaan liittynyt joukkueeseen juurikaan ylimääräiseksi ajaksi, vaan oli mukana vain keskiviikon pelipäivän.

− Tänään aamulla seitsemän aikaan lähdimme liikkeelle. Suoraan aamutreeneihin ja yhdet treenit ehdittiin vetää. Siitä sitten peliin.

TUTO-lainat pelasivat samassa ketjussa: Kuru keskellä ja Lindsten laidalla. Toisella laidalla pelasi Iikka Kangasniemi, jolla on myös TUTO-taustaa viime kauden lopusta ja tämän kauden alusta.

− Tietysti oli hyvä, että olimme samassa ketjussa, joten sai pelata vähän omaa peliä. En muista Iikan pelanneen samassa kentässä, mutta pelityylin tiesin, joten sikäli oli helppo pelata.

Lindsten pääsi maalitilastoihin ottelun toisessa erässä. Hän ohjasi Urho Vaakanaisen laukauksen ohi Dominik Hrachovinan.

− Olihan se hienoa pitkästä aikaa tehdä maali. En ole Mestiksessäkään pitkään aikaan osunut.

Maali hyväksyttiin vasta videotarkistuksen jälkeen. Lindsten itse oli ymmällään syystä.

− Ei mitään hajua, miksi maalia edes tarkisteltiin.

Lindstenin maali vei Bluesin siinä vaiheessa peliä 4-3-johtoon. Se ei kuitenkaan auttanut pisteisiin, vaan Tappara vei voiton tehtyään kolmannessa erässä kolme maalia.

− Kyllä se aina pistää harmittamaan, kun hävitään peli. Enemmän vielä sen takia, että oli mahdollisuus voittaa tuollainen hyvä joukkue kuin Tappara on.

Jatkoa Bluesissa ei todennäköisesti ole hyvästä esityksestä huolimatta luvassa.

− Varmaan TUTOn kanssa jatketaan loppuun asti.

Suunta on heti pelin jälkeen ykköstietä länteen, mutta Lindstenin tapauksessa ei aivan Turkuun asti.

− Me lähdemme tästä saman tien takaisin. Tai itse asiassa minä jään Saloon, kun on loppuviikko vapaata. Pääsee ainakin perheen kanssa viettämään aikaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle