Koskiranta varmana kohti uutta seuraa

LIIGA / Haastattelu
Vaasan Sport on Koskirannan Liiga-uran viides seura.
Kuva © Timo Savela
Sport vuokrasi loppukauden kattavalla sopimuksella Turun Palloseurasta 31-vuotiaan sentterin Tero Koskirannan. EKS-kasvatti oli saapunut jo keskiviikon KalPa-otteluun tarkkailemaan uutta joukkuettaan.

Tero Koskirannan näkemä KalPa-ottelu oli miellyttävää katseltavaa ja näkee uudessa joukkueessaan paljon positiivista;

− Näyttävät hyviltä taistelijoilta. Toinen erä oli aika rikkonainen, mutta hyvällä sykkeellä lähtivät viimeiseen erään. Olen kuullut paljon joukkuehengen hyvyydestä ja tunnenkin muutaman kaverin jo entuudestaan. Olen aina oppinut sopeutumaan hyvin, joten uskon tuovani parhaat puoleni eli pelin lukemisen ja paikkojen luomisen hyvin hyödyksi.

Useiden eri vaihtoehtojen jälkeen Vaasa tuli Koskirannalla agentin kanssa esille ja keskushyökkääjän mukaan palaset loksahtivat paikoilleen Sportin kohdalla. Kuparisaari on jo entuudestaan tuttu hyökkääjälle, mikä onkin se henkilökohtainen suosikki.

− Yleisö on aina ollut huikea. Tuli tutuksi jo Mestis-aikoina. Ei tällaista tunnelmaa ole missään muualla.

Kuluneella kaudella Koskiranta ehti pelata TPS:ssä 17 ottelua Liigaa sekä kuusi CHL:ää. Liiga-peleissä sentteri onnistui maalinteossa kolmesti ja alusti kolme maalia. CHL:ssä puolestaan tilille kertyi tehot 1+1. 

− Kauden alku on ollut mikä ollut. Ei sellainen mitä olisin sen halunnut olevan, mutta ihan ok ja paikat ovat kunnossa niin tästä eteenpäin, kertoo Koskiranta.

Alustavasti uusin vahvistus nähdään Sportin paidassa tositoimissa perjantaina, kun joukkue matkaa Kouvolaan haastamaan KooKoota.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle