Komulainen on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan mainiosti

LIIGA / Haastattelu
Komulainen kahmi Lukkoa vastaan aloituksia hyvällä prosentilla.
Joonas Komulainen on päässyt lähes yhdeksän kuukauden jälkeen takaisin tositoimiin. Pieni mutta pippurinen sentteri on palanut halusta päästä takaisin kaukaloon koko kesän.

Joonas Komulainen oli hyvillä mielellä, vaikka ottelu päättyikin Lukon voittoon.

− Oli kova vauhti ja kaikin puolin laadukas ottelu. Noilla maalipaikoilla olisi voinut käydä miten tahansa. Alivoima pysyi puhtaana, mutta ylivoimaa ja maalintekopaikoilla pelaamista täytyy parantaa.

Päällimmäisenä Komulaiselle on jäänyt harjoitusotteluista mieleen pitkän loukkaantumisen jälkeen lajin nautinto.

− Joulun jälkeen ei ole tullut ottelua vyölle, ja sinä aikana on ehtinyt miettiä jo kaikenlaista, joten nyt on vaan koittanut nauttia menosta ja tehdän sen minkä pystyy. 

− Toipilaana olossa alku oli kaikista raskain, kun yritettiin päästä kuntoon. Vähän vaiheittain meni. Kun kausi oli purkissa, sai vähän huokaista helpotuksesta. Viime ajat ovat menneet enimmäkseen siinä halussa päästä pelaamaan, keskushyökkääjä lisäsi.

Nyt Komulainen on päässyt täyteen kuntoon ja saa harjoitella täyspäiväisesti.

Pelaajaliikenne on ollut vilkasta kausien välissä, ja Lukko-ottelussakin Komulainen kierteli useamman eri laiturin sentterinä.

− Meillä on nyt kasassa hyvä porukka. Koppiin on tullut kokemusta jä jämäkkyyttä. Tykkään, kun taloon on tullut sellaisia niin sanottuja isäntiä, ja taidokkuuttakin löytyy.

− Tällä kokoonpanolla taisi juuri tulla ensimmäinen ottelu alle, mutta hyviä jätkiä kaikki. En ole vielä kerinnyt ajatellla omia ketjukavereita, mutta mennään päivä kerrallaan ja katsotaan osviitan kanssa, kuinka parannetaan asioita.

» Lähetä palautetta toimitukselle