Komulainen ei murehtinut siirtoa - kalsarit autoon ja tehoilemaan

LIIGA / Haastattelu
− Asiat ovat menneet Kärppien kanssa miten ovat. On mukava pelata, ja se on päällimmäisenä mielessä, Joonas Komulainen kommentoi. Arkistokuva.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Tuoreen Lukko-laiturin Joonas Komulaisen päivä on ollut kiireinen. Alle vuorokaudessa mies on ehtinyt vaihtaa seuraa, ajaa yksin 500 kilometriä Tampereelle ja nakuttaa kolme tehopistettä. Seuraavaksi edessä on uusiin joukkuetovereihin tutustuminen saunaillassa ja kodin pystyttäminen muutamista mukana olevista kalsareista.

Oulun Kärpät leipoi itsestään kenties aiempaakin suuremman mestarisuosikin värväämällä Ben Maxwellin ja Lukas Kasparin. Kaksi tuoretta sopimusta kuitenkin tarkoitti lähes koko uransa Kärpissä pelanneelle Joonas Komulaiselle sitä, että peliaika joukkueessa olisi jatkossa kortilla.

Komulainen neuvotteli viime yönä Rauman Lukon kanssa sopimuksen, ja tänään 166-senttinen keskushyökkääjä tehoili kolme syöttöpistettä Lukon ykkösketjussa.

− Kaikki tuli aika nopeasti eilisen pelin jälkeen. Yön aikana neuvottelimme, käänsimme ja väänsimme, ja aamulla lähdin ajamaan tänne, Komulainen sanoi Ilves-pelin jälkeen.

"Hyvä ratkaisu kaikille"

Komulainen ei halunnut liiemmin kommentoida siirtoa tai sen taustoja, vaan painotti peliin keskittymistä. Komulainen ei tainnut juurikaan soppaa Hakametsässä ajatellakaan, sillä mies oli kentällä neljän Lukon tekemän maalin aikana. Syöttöpisteen hän merkkautti kolmeen.

− On jännittävää siirtyä uuteen porukkaan. Mielessä ehtii tapahtua paljon asioita, mutta suurin asia on pystyä katsomaan eteenpäin eikä taaksepäin ja kelata ajatukset siihen, mihin pystyy jatkossa vaikuttamaan.

− Tämä oli hyvä ratkaisu kaikille. Minä haluan pelata, ja Kärpillä on paljon pelaajia sekä hyvä rosteri. En ala miettiä liian isosti näitä asioita. Pelaaminen on hauskaa.

Saunaillassa ketjukaverit tutuiksi

Komulainen sanoi Lukon aamulla julkistamassa tiedotteessa seurasiirtoon liittyvän myös haikeutta. Komulainen ei ehdi liiaksi miettiä Oulun jäämistä menneisyyteen, sillä Lukko suuntasi riehakkaan 0−6-voiton jälkeen Tampereelle saunailtaan.

Lukko pelaa seuraavan ottelunsa vieraissa Porin Ässiä vastaan tiistaina. Komulaisen auton Raumalle ajaa keskushyökkääjän omien tietojen mukaan joukkueenjohtaja. Näin Komulainen saa rauhassa tutustua uusiin joukkuetovereihinsa.

Kaikki kaukalon ulkopuoliset asiat eivät Komulaiselle itselleenkään olleet vielä täysin selviä.

− Minulla on jonkin verran kalsareita mukana, jotta pystyn pistämään jo majan pystyyn. Ainakin toivottavasti. Josko ne minut johonkin nurkkaan pistävät.

» Lähetä palautetta toimitukselle