Edellisen kerran Komarov kurvaili ulkojäillä maajoukkuepaita päällä.

Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Komarov Ovetškinin kohtaamisesta: "Hieno peli tulossa"

Jatkoaika tapasi Leo Komarovin Maple Leafsin ulkojääharjoitusten jälkeen. Laituri on pääsemässä pikku hiljaa vauhtiin aivotärähdyksen jälkeen.

Maple Leafs piti vuotuiset ulkojääharjoituksensa. Yleisölle suunnattu tapahtuma oli vetänyt hyvin väkeä katsomoon, vaikka pakkasta olikin kymmenisen astetta.

Hiljattain paluun Maple Leafsin kokoonpanoon tehnyt Leo Komarov kurvaili joukkueen ulkojääharjoituksissa. Edellisestä kerrasta ulkojäillä olikin vierähtänyt jo hetki aikaa.

"Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu"

− Olin viimeksi ulkojäillä Olympiastadionilla maajoukkueen kanssa. Silloinkin oli aika kylmä ja piti pitää tätä huppua kypärän alla, Komarov jutusteli harjoitusten jälkeen.

Komarov oli kuukauden sivussa aivotärähdyksen jälkeen. Paluun jälkeen Maple Leafsin pelitahti on ollut kova: kolme ottelua neljän päivän sisällä.

− Aika vaikeaa on ollut loukkaantumisen jälkeen. En ole vielä päässyt kunnolla harjoittelemaankaan.

NHL:ssä aivotärähdykset otetaan vakavasti. Sen lisäksi, että Komarovilta jäi otteluita väliin, ei hän saanut myöskään harjoitella.

− Ei hirveästi saanut tehdä mitään. Onhan se ihan hyvä, että ovat tarkkoja.

Maple Leafsin kausi on ollut vuoristorataa. Nyt on menossa jälleen heikompi jakso, sillä edellisistä viidestä ottelusta on kertynyt vain yksi voitto. Lauantaina joukkue hävisi Winnipeg Jetsille selvin 5−1-lukemin.

− Ollut vähän vaikeaa. Tavallaan olemme pelanneet ihan hyvin, mutta se on aina pienestä kiinni. Winnipegissä olimme kyllä vähän väsyneitä. Se oli huono peli.

Seuraavaksi Leafs kohtaa Washington Capitalsin. Komarov loukkaantui edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Aleksandr Ovetškinin taklauksesta. Onko asia aiheuttanut säröjä pelaajien väliseen ystävyyteen?

− Puhuin eilen hänen kanssaan puhelimessa, ja välit ovat kunnossa edelleen. Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu. Hieno peli tulossa. Kiva päästä kotona pelaamaan, Komarov hymyili.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL 65:00 − aivotärähdysprotokolla ei ole vielä riittävällä tasolla

NHL | 29.10.2017 17:44
NHL:ään lanseerattu aivotärähdysprotokolla näytti kaksi eri puoltaan Jonathan Quickin ja Marc-Andre Fleuryn tilanteissa. Mitch Marnerin kohtelu Toronto Maple Leafsissa on nostanut pienen kohun Torontossa. Suomalaisista Mikael Granlundin paluu kaukaloihin nivusvammaan jälkeen sai huomiota toimittajilta. Näistä aiheista ja monista muista puhetta tämän kertaisessa podcastissa. lue lisää

Kapanen ja Husso kutsuttiin NHL-miehistöihin

NHL | 28.10.2017 19:04
Kaksi suomalaista on nostettu NHL-miehistöön lauantaina. Kasperi Kapasen odotetaan pelaavan Maple Leafsin riveissä, Ville Husso toiminee varamaalivahtina. lue lisää

Pickard Maple Leafsiin, Lindberg Golden Knightsiin

NHL | 7.10.2017 0:05
Maalivahti Calvin Pickard läpäisi aiemmin perjantaina siirtolistan ja oli aikeissa aloittaa kautensa Vegas Golden Knightsin farmijoukkueessa Chicago Wolvesissa. Nyt maalivahdin tie käy kuitenkin vaihtokaupassa Toronto Maple Leafsiin. lue lisää

Maalitykit Laine ja Matthews ottavat mittaa toisistaan NHL:n avauskierroksella

NHL | 4.10.2017 15:02
Winnipeg Jets ja Toronto Maple Leafs avaavat pitkään ja hartaasti odotetun NHL-kauden 2017-18 tasaisista lähtökohdista. Maple Leafsin hyökkäysmateriaali on luokkaa laadukkaampi kuin isännillä, mutta äänekäs winnipegiläisyleisö tasoittaa voimasuhteita. lue lisää

NHL:n tehokkaimmat hyökkäyskalustot: Valta on vaihtunut sentterikaksikoiden välillä

NHL | 4.10.2017 11:30
Ei ole yllätys, että kaksi peräkkäistä mestaruutta voittanut Pittsburgh Penguins luottaa yhä terävään hyökkäyspeliin. Vastaavalla strategialla operoi myös Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johtama Edmonton Oilers, jossa suomalaishyökkääjiltä odotetaan petrausta viime kaudesta. Viihdyttävät torontolaisnuoret ovat jälleen vuoden vanhempia ja astetta nälkäisempiä. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Leo Komarov

Toronto #47 L lh
s. 1987 Narva, EST
180CM / 90KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2006 Toronto Maple Leafs 6. kierros #180