Edellisen kerran Komarov kurvaili ulkojäillä maajoukkuepaita päällä.

Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Komarov Ovetškinin kohtaamisesta: "Hieno peli tulossa"

Jatkoaika tapasi Leo Komarovin Maple Leafsin ulkojääharjoitusten jälkeen. Laituri on pääsemässä pikku hiljaa vauhtiin aivotärähdyksen jälkeen.

Maple Leafs piti vuotuiset ulkojääharjoituksensa. Yleisölle suunnattu tapahtuma oli vetänyt hyvin väkeä katsomoon, vaikka pakkasta olikin kymmenisen astetta.

Hiljattain paluun Maple Leafsin kokoonpanoon tehnyt Leo Komarov kurvaili joukkueen ulkojääharjoituksissa. Edellisestä kerrasta ulkojäillä olikin vierähtänyt jo hetki aikaa.

"Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu"

− Olin viimeksi ulkojäillä Olympiastadionilla maajoukkueen kanssa. Silloinkin oli aika kylmä ja piti pitää tätä huppua kypärän alla, Komarov jutusteli harjoitusten jälkeen.

Komarov oli kuukauden sivussa aivotärähdyksen jälkeen. Paluun jälkeen Maple Leafsin pelitahti on ollut kova: kolme ottelua neljän päivän sisällä.

− Aika vaikeaa on ollut loukkaantumisen jälkeen. En ole vielä päässyt kunnolla harjoittelemaankaan.

NHL:ssä aivotärähdykset otetaan vakavasti. Sen lisäksi, että Komarovilta jäi otteluita väliin, ei hän saanut myöskään harjoitella.

− Ei hirveästi saanut tehdä mitään. Onhan se ihan hyvä, että ovat tarkkoja.

Maple Leafsin kausi on ollut vuoristorataa. Nyt on menossa jälleen heikompi jakso, sillä edellisistä viidestä ottelusta on kertynyt vain yksi voitto. Lauantaina joukkue hävisi Winnipeg Jetsille selvin 5−1-lukemin.

− Ollut vähän vaikeaa. Tavallaan olemme pelanneet ihan hyvin, mutta se on aina pienestä kiinni. Winnipegissä olimme kyllä vähän väsyneitä. Se oli huono peli.

Seuraavaksi Leafs kohtaa Washington Capitalsin. Komarov loukkaantui edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Aleksandr Ovetškinin taklauksesta. Onko asia aiheuttanut säröjä pelaajien väliseen ystävyyteen?

− Puhuin eilen hänen kanssaan puhelimessa, ja välit ovat kunnossa edelleen. Ei sille voi mitään, mitä jäällä tapahtuu. Hieno peli tulossa. Kiva päästä kotona pelaamaan, Komarov hymyili.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL 65:00 -podcast − Harri Säteri nousi kuin nousikin NHL-maalivahdiksi

NHL | 8.2.2018 6:30
Tämän kertaisessa NHL 65:00 -podcastissa käydään läpi NHL:n kurinpidon linjoja ja kahden menestyksekkään NHL-pelaajan uran loppumisia. lue lisää

Maple Leafs -puolustaja Riellyllä ylävartalovamma

NHL | 23.1.2018 12:32
Toronto Maple Leafsin puolustaja Morgan Rielly joutuu huilille ylävartalovamman vuoksi. lue lisää

NHL 65:00 -podcast: Jaromir Jagr umpikujassa - suomalaisille tiedossa kesällä uusia koteja

NHL | 17.1.2018 12:00
Tämän kertaisessa NHL 65:00 -podcastissa toimittajat keskustelevat vapaille markkinoille kauden jälkeen todennäköisesti päätyvistä suomalaishyökkääjistä. Lisäksi aiheina pyörivät Sebastian Ahon loukkaantuminen ja Buffalo Sabresin jatkuva alamäki viimeisimpiä kauppoja unohtamatta. lue lisää

Auston Matthews tuo iloa keuhkosairaille lapsille

NHL | 28.12.2017 16:30
Auston Matthewsistä tulee ensimmäisenä mieleen pisteitä takova nuori hyökkääjä, joka pyrkii palauttamaan Toronto Maple Leafsin huipulle. Supertähdellä on kuitenkin inspiroiva rooli myös kaukaloiden ulkopuolella. lue lisää

Maple Leafsin entinen maalivahti Bower on kuollut

NHL | 27.12.2017 2:51
Entinen NHL-maalivahti Johnny Bower on kuollut 93 vuoden iässä. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Leo Komarov

Toronto #47 L lh
s. 1987 Narva, EST
180CM / 90KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2006 Toronto Maple Leafs 6. kierros #180