Komarov odottaa innolla turnauksen alkua: "Meillä on mahdollisuudet mihin tahansa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Komarov oli haastattelutilanteessa hillityn vakava.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Leijonat aloittaa World Cup -urakkansa sunnuntaina Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Kokenut maajoukkuehyökkääjä Leo Komarov on tyytyväinen Leijonien joukkueeseen ja uskoo menestysmahdollisuuksiin.

Kokenut leijonahyökkääjä Leo Komarov aloittaa World Cupin samassa ketjussa Valtteri Filppulan ja Jussi Jokisen kanssa. Komarov on tyytyväinen ketjukavereihin, mutta pitää tärkeämpänä riittävää peliaikaa.

Joukkue on hyvä. Suomen joukkueissa on aina ollut hyvä henki.

− Se on hyvä ketju. Minä pelaan siellä, mihin valmentaja haluaa minut sijoittaa. Viime vuosina olen tottunut pelaamaan enemmän ja tarvitsen myös enemmän peliaikaa, että pääsen pelirytmiin. Ketjukaverit eivät ole niin oleellinen juttu, vaan peliajan määrä.

Komarov tuntee ketjukaverinsa entuudestaan, mutta painottaa myös, että lyhyeen turnaukseen valmistautuminen ei ole helppoa.

− Filppulan kanssa olen pelannut vähemmän, mutta Jokinen on tuttu monista arvokisoista. Olemme pelanneet myös samassa ylivoimaviisikossa. Näin lyhyessä turnauksessa valmistautumisaika on joka tapauksessa lyhyt. Yhteispelin toimiminen ei ole itsestäänselvää.

Komarov on tyytyväinen Leijonien tilanteeseen ja odottaa pelien alkua.

− Joukkue on hyvä. Suomen joukkueissa on aina ollut hyvä henki. Mielestäni olemme valmistautuneet hyvin. Takana on hyvä viikko, olemme valmiina pelaamaan. On hienoa päästä aloittamaan tosipelit maailman parhaita pelaajia vastaan.

Kotihallissaan Torontossa pelaava Komarov odottaa Leijonilta onnistumista tasokkaassa turnauksessa.

− Odotan, että pystymme pelaamaan omalla tasollamme. Meillä on mahdollisuudet mihin tahansa, kun pystymme minimoimaan virheet. Kaikilla on huippujoukkueet, päivän kunto ja pieni määrä tuuria ratkaisevat paljon.

» Lähetä palautetta toimitukselle