Koivistolta tehokas paluu maajoukkueesta - "Oli aikamoinen flow-tila päällä"

LIIGA / Haastattelu
Koivisto nousi tiistai-illan ratkaisijaksi.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Jukureiden Miika Koivisto iski tiistai-illan Lukko-kamppailussa mikkeliläisryhmälle helpottavan 4-3-jatkoaikaosuman. Maalin lisäksi pistetilastoihin merkittiin syöttöpiste ja muutenkin isojen minuuttien puolustaja kantoi tuttuun tapaansa isoa vastuuta mikkeliläispuolustuksessa.

Maajoukkueturnauksesta paluun mikkeliläisryhmään tehnyt puolustaja Miika Koivisto näki 4-3-jatkoaikavoittoon päättyneen kamppailun Jukureiden osalta hyvänä.

− Saatiin hyviä maalipaikkoja luotua varsinkin toisen erän loppupuolella. Ei olisi varmasti suuri vääryys ollut, vaikka olisi tästä kolmekin pinnaa saatu, Koivisto summasi.

Jukurit joutui ottelussa kolmesti takaa-ajoasemaan, mutta sekään ei Koiviston mukaan joukkueen suorituksiin vaikuttanut. 3500-päisen kotiyleisönkin tuki sai puolustajalta kiitosta.

− Ei tuolta kyllä uskonpuutetta aistinut, oltiin sen verran päättäväisiä. Luotettiin siihen, että pystytään punnertamaan ainakin jonkin verran pisteitä tänään.

− Yleisö eli hyvin mukana pelissä ja tietysti siitä saa lisää virtaa. Varsinkin, kun on noin päin, että tulet takaa-ajoasemasta ja saat hallin fiiliksen nostettua.

Läpi kauden isoja minuutteja mikkeliläisryhmän takalinjoilla tahkonnut Koivisto kellotti Lukkoa vastaan jääaikaa hieman vajaat 27 minuuttia. Puolustajan omien sanojen mukaan jalka ei kuitenkaan painanut.

− Itselläni oli aikamoinen flow-tila päällä maajoukkuepeleistä, kuten edellisellä kerrallakin. Ei tosiaan jalka painanut ja kun tuli monta huippupaikkaa, mitkä ei mennyt sisään, niin tiesi että pääsee kuitenkin paikoille ja maaleja pystytään vielä tekemään, Koivisto totesi.

Koivisto keräsi ottelussa varsinaisella peliajalla syöttöpisteen ja iski jatkoajalla ratkaisuosuman nopean hyökkäyksen päätteeksi. 

− Mietin jo laukomista, mutta näin kaverin odottavan vetoa. Jostain paikasta yritin saada kiekon kaverin ohi ja sitten veto, joka tietysti epäonnistui täysin. Joskushan sellainen on se paras, Koivisto kertasi hymyillen.

» Lähetä palautetta toimitukselle