Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Niko Ahoniemi pelasi alkukauden KeuPassa.

tomi.autio@jatkoaika.com

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa.

Ilveksestä TUTOon lainasopimuksella siirtynyt Niko Ahoniemi sai ottelussa K-Vantaan Veeti Vainiolta kovan tällin päähänsä. Laituri poistui pukusuojiin hetkeksi, mutta palasi kentälle toiseen erään. K-Vantaa-luotsi Pasi Arvonen latasi kovat kritiikit Ahoniemestä ottelun jälkeen.

− Mielestäni käsittämätöntä ja jopa oksettavaa, että kannetaan pois kentältä ja sitten tullaan ratkaisemaan näitä pelejä. Mielestäni nolo tuomio. Ei tarvitse ihmetellä, että Ahoniemi pelaa Mestistä, Arvonen kritisoi.

− Menin päätyyn hakemaan kiekkoa ja vastustajan pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin. Onneksi ei enempää tapahtunut, vaikka hetken tärisi päässä. Nyt olen kuitenkin täydessä kunnossa, Ahoniemi valotti taklausta omasta näkökulmastaan.

Ahoniemi ei ollut tyytyväinen ottelun ensimmäiseen erään, mutta hänen mielestään joukkue paransi peliä ottelun aikana. Omaan pelaamiseensa 21-vuotias Tappara-kasvatti oli tyytyväinen.

− Tänään oli vauhdikas peli. Avauserä oli meiltä vaisu, mutta pystyimme todella hyvin parantamaan toisessa ja kolmannessa erässä. Teimme paikoista maalit, ja sen kautta pisteet tuli meille.

− Pelini sujui tänään hyvin. Pienistä virheistä minun pitää päästä eroon ja sitä kautta parantaa omaa peliä.

Kolme peliä TUTO-paidassa pelannut Ahoniemi on päässyt nopeasti mukaan joukkueeseen. Ketjukavereikseen nuori lupaus on saanut kokeneet hyökkääjät Niclas Luceniuksen ja Jarmo Jokilan.

− Olen sopeutunut joukkueeseen todella hyvin ja jätkät ovat ottaneet hyvin vastaan. Jokila ja Lucenius ovat pelanneet lajia jo niin paljon, että näkevät ja kuulevat kaiken kentällä.

Lue myös

Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja"

MESTIS | 16.3.2018 21:37
TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3−0-voiton. lue lisää

Kalle Valtola kruunasi tehokkaan runkosarjansa - rikkoi Pasi Järvisen puolustajien yhden kauden piste-ennätyksen

MESTIS | 7.3.2018 20:23
TUTO-puolustaja Kalle Valtola nousi puolustajien kaikkien aikojen yhden kauden parhaaksi pistemieheksi Mestiksessä. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Tulisieluinen kapteeni ja rento huumoriveikko - "Kertaakaan en ole kussut joukkueen puroihin"

MESTIS | 4.3.2018 14:00
Niclas Luceniuksen jääkiekkoilijan uraan mahtuu kokemusta lukuisista eri sarjoista Yhdysvaltain koululiigasta KHL:ään. TUTOn kapteenina toimiva Lucenius avasi Jatkoajalle mietteitään muun muassa kuluvan kauden pelikielloista, joita tulisielulle on kertynyt yhteensä seitsemän tällä kaudella. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Tyyni pistelinko ei kiirehdi Liigaan - "Täytyy olla selvää, että Liiga-seura haluaa minut"

MESTIS | 18.2.2018 14:00
TUTO-puolustuksen moottori Kalle Valtola on noussut kuluvalla kaudella Mestis-puolustajien eliittiin. Valtola on vain kuuden pisteen päässä puolustajien yhden kauden piste-ennätyksestä, mutta pistelingolle ei ole itsestäänselvää pelata Liigassa ensi kaudella. Valtola avasi Jatkoajalle ajatuksiaan tulevasta, ja hän taustoitti myös tietään nykyhetkeen. lue lisää

TUTO-puolustukseen vahvistus loppukaudeksi - "Kova ja karhea pelaaja"

MESTIS | 15.2.2018 21:53
Henry Mäntylä vahvistaa loppukauden TUTO-puolustusta. Myös lainalla TPS:stä oleva Olli Kaskinen jatkaa Kupittaalla loppukauden. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niko Ahoniemi

TUTO #27 L lh
s. 1996 Tampere
179CM / 76KG
SOPIMUS: Loppukauden laina