Niko Ahoniemi pelasi alkukauden KeuPassa.

tomi.autio@jatkoaika.com

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa.

Ilveksestä TUTOon lainasopimuksella siirtynyt Niko Ahoniemi sai ottelussa K-Vantaan Veeti Vainiolta kovan tällin päähänsä. Laituri poistui pukusuojiin hetkeksi, mutta palasi kentälle toiseen erään. K-Vantaa-luotsi Pasi Arvonen latasi kovat kritiikit Ahoniemestä ottelun jälkeen.

− Mielestäni käsittämätöntä ja jopa oksettavaa, että kannetaan pois kentältä ja sitten tullaan ratkaisemaan näitä pelejä. Mielestäni nolo tuomio. Ei tarvitse ihmetellä, että Ahoniemi pelaa Mestistä, Arvonen kritisoi.

− Menin päätyyn hakemaan kiekkoa ja vastustajan pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin. Onneksi ei enempää tapahtunut, vaikka hetken tärisi päässä. Nyt olen kuitenkin täydessä kunnossa, Ahoniemi valotti taklausta omasta näkökulmastaan.

Ahoniemi ei ollut tyytyväinen ottelun ensimmäiseen erään, mutta hänen mielestään joukkue paransi peliä ottelun aikana. Omaan pelaamiseensa 21-vuotias Tappara-kasvatti oli tyytyväinen.

− Tänään oli vauhdikas peli. Avauserä oli meiltä vaisu, mutta pystyimme todella hyvin parantamaan toisessa ja kolmannessa erässä. Teimme paikoista maalit, ja sen kautta pisteet tuli meille.

− Pelini sujui tänään hyvin. Pienistä virheistä minun pitää päästä eroon ja sitä kautta parantaa omaa peliä.

Kolme peliä TUTO-paidassa pelannut Ahoniemi on päässyt nopeasti mukaan joukkueeseen. Ketjukavereikseen nuori lupaus on saanut kokeneet hyökkääjät Niclas Luceniuksen ja Jarmo Jokilan.

− Olen sopeutunut joukkueeseen todella hyvin ja jätkät ovat ottaneet hyvin vastaan. Jokila ja Lucenius ovat pelanneet lajia jo niin paljon, että näkevät ja kuulevat kaiken kentällä.

Lue myös

TUTO saa tutusta konkarista apua hyökkääjäpulaansa - ”Keskustelu TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta”

MESTIS | 9.1.2018 12:00
Kaudella 2008-2009 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarmo Jokila palaa TUTO-paitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Laitahyökkääjä on edustanut alkukauden MAC Budabestia monikansallisessa Erste Ligassa. lue lisää

Mestis-ikoni Tuukka Pulliainen palasi Kupittaan kaukaloon

MESTIS | 7.1.2018 13:20
Viime kauteen uransa lopettanut Tuukka Pulliainen palasi TUTO-paitaan lauantaina järjestetyssä alumniottelussa. Uran jälkeistä aikaa Pulliainen on viettänyt työn ja perheen parissa. lue lisää

Ilveksen Ahoniemi loppukauden Turussa

MESTIS | 4.1.2018 19:52
Ilveksen sopimuspelaaja Niko Ahoniemi siirtyy TUTOon. Lisäksi seura tiedotti lainaliikenteestä myös poispäin ja uudesta A-nuorten vahvistuksesta. lue lisää

Tuohilampi pikavisiitille Ässiin

LIIGA | 9.2.2017 12:34
Porin Ässät lainaa puolustaja Kristian Tuohilammen TUTOsta yhden ottelun ajaksi. lue lisää

TUTOn uusi toimitusjohtaja Roope Paltta: "Nyt pitää mennä eteenpäin"

MESTIS | 5.1.2018 13:45
Innokkuutta uhkunut TUTOn uusi toimitusjohtaja Roope Paltta haluaa tuoda lisää osaamista organisaation myyntiin. Keväällä toimitusjohtajan tehtävän jättävä Dani Aavinen puolestaan kertoi poistuvansa tehtävistä levollisin mielin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niko Ahoniemi

TUTO #27 L lh
s. 1996 Tampere
179CM / 76KG
SOPIMUS: Loppukauden laina