Koeajalla oleva Laine painaa hommia päästäkseen Sportiin

LIIGA / Haastattelu
Laineen tavoite on vakiinnuttaa paikkansa Liiga-jäillä ja Sportin riveissä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sportissa koeajalla oleva Mikko Laine oli Lukko-ottelussa yksi joukkueen näkyvimpiä pelaajia hyökkäyspäässä. Tolppaa lähemmäksi maalia Laine ei saanut, mutta se ei lannistanut hyökkääjän mieltä voiton jälkeen.

Mikko Laine aloitti tryoutinsa Sportissa Porissa Ässiä vastaan, ja Lukko-ottelussa hyökkääjä alkoi olemaan näkyvämmässä roolissa. Laineelle on kertynyt Sportista hyvät ensivaikutelmat.

− Täällä Vaasassa on hyvä meininki, ja tehdään kovasti töitä. Itse pyrin joka päivä samaan työmäärään, ja tekemään parhaani. Sitä kautta mennään sitten eteenpäin.

Kuparisaaren kenraaliharjoituksessa Laine keräsi kehuja myös valmennukselta.

− Laine pelasi tänään erinomaisesti. Hän on hyvä alivoimapelaaja, ja hänellä on hyvä laukaus, suitsutti Tomek Valtonen.

Laine ei onnistunut maalia ottelussa tekemään, vaikka lähellä kävikin nopealla kääntölaukauksella.

− Tolppaan se taisi tyssätä. Kyllä se niin on että kun otteluun tulee kymmenen laukausta, niin kyllä joku niistä menee. Koittaa vaan olla suoraviivainen ja ampua vaan, hymyili Laine.

Sportin hyökkääjät kokivat pieniä loukkaantumisia harjoituskauden aikana, joka avasi Laineelle oven koeaikaan, joka kestää syyskuun loppuun asti. 27-vuotiaalla TUTO-kasvatilla on tavoitteena lunastaa paikka Sportista koeajan kautta. 

− Tottakai näen itseni tässä joukkueessa tulevalla kaudella. Se on tavoitteena, siksi tänne tulin ja se on matkani päämäärä.

» Lähetä palautetta toimitukselle