Joona Harjama on aloittanut runkosarjan mainiosti.

Jarno Hietanen

Kiekko-Vantaan Joona Harjama: "Meidän hyvä yhteishenkemme näkyy"

Kiekko-Vantaan keskushyökkääjä Joona Harjama pitää joukkueensa esityksiä hyvän yhteishengen vuoksi. Harjama sai harjoitella terveenä harjoituskauden ja oli valmiina runkosarjan alkaessa.

Kiekko-Vantaa voitti lauantaina Espoo Unitedin tiukassa trillerissä maalein 2-1. Kiekko-Vantaan kolmannessa kentässä laidoilla hyökkäävät Juuso Perttilä ja Janne Kivilahti. Keskushyökkääjä Joona harjama piti Unitedia vastaan pelattua ottelua hyvänä osoituksena joukkueen iskukyvystä.

− Nyt tuli hyvä taisteluvoitto, vaikka emme olleet liikkeellä kovin raikkain jaloin. Kolmas ottelu tällä viikolla tuntui jaloissa. Hyvä, että saimme käännettyä ottelun voitoksi, Harjama kertoi.

Ottelu oli vauhdikas ja viihdyttävä, ja Harjama näki voiton avaimia kummankin joukkueen taholta, vaikka ottelu päättyikin lopulta vantaalaisille.

− Molemmat joukkueet pelasivat kärsivällisesti ja tekivät paljon töitä. Sitä kautta tuli voitto.

Oman ketjunsa peliin Harjama oli tyytyväinen.

− Meidän ketjulta ihan hyvää peliä. Saimme palkinnon, kun Kivilahti teki komean voittomaalin.

Harjoituskausi sujui hyvissä merkeissä. Harjama harjoitteli kovaa ja pääsi hyvään kuntoon. Näin hän oli valmiina runkosarjaan. Joukkueen hyvään menestykseen löytyy päteviä perusteita.

− Meillä on laaja materiaali. Pystymme pelaamaan neljällä ketjulla. Olemme tiivis ryhmä, ja pelaamme hyvin yhteen. Ei ole sooloilua.

Tälle kaudelle Kiekko-Vantaaseen tuli tusinan verran uusia pelaajia. Sopeutuminen Vantaalle on sujunut hyvin.

− Uudet kaverit ovat tulleet hyvin sisään. Meillä on hyvä yhteishenki, mikä näyttää jäällä sitten tuolta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Paikallispeli luo ekstralatausta

MESTIS | 27.10.2017 15:12
Paikallispeli tuo lisäsähköä illan peliin Espoo Unitedin ja K-Vantaan välillä. lue lisää

Kiekko-Vantaan Joona Harjama: "Haetaan vauhtia takaisin Liigaan"

MESTIS | 21.12.2016 11:00
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Joona Harjama tuli Kiekko-Vantaaseen hakemaan suurempaa roolia kuin Liigassa ja KalPassa. Liigaan palaaminen on tavoitteena. lue lisää

Ei rikettä - Leinonen silti yhdeksi peliksi sivuun

MESTIS | 7.11.2017 10:52
Kiekko-Vantaan Toni Leinoselle on tuomittu yhden ottelun pelikielto, joka on seurausta lauantaina tuomitusta ottelurangaistuksesta. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Tuomas Huhtanen lohipaitoihin viikoksi

MESTIS | 31.10.2017 17:08
Kiekko-Vantaa on kutsunut Tuomas Huhtasen paikkaamaan miehistöään, kun joukkue kärsii loukkaantumisista. Tällä hetkellä sivussa aloituskokoonpanosta on kymmenkunta pelaajaa, joten hyökkääjä tulee kreivin aikaan. lue lisää

Kommentit

Joona Harjama

K-Vantaa #29 L kh
s. 1993 Hamina
183CM / 83KG
SOPIMUS: 2018