KeuPan kippari Markus Jokinen pääsi nostelemaan kannua.

Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi"

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.

KeuPan kapteeni ja Mestiksen pudotuspelien pistepörssin voittaja 18 (12+6) tehopisteellä Markus Jokinen oli syystäkin onnellinen mestaruuspytyn kohotessa vuoronperään KeuPa pelaajien käsivarsille. Mestaruus ratkesi kuudennen ottelun ensimmäisessä jatkoerässä, kun Teemu Huttu pysäytti pelikellot aikaan 64.23. Jokinen totesi, että KeuPan joukkueesta tekee erityisen hyvän juuri se, että on ratkaisijoita, jotka uskaltavat astua esiin.

— Alku oli meiltä hyvä, mutta sitten oltiin hetki vaikeuksissa. TUTO on täällä kotona todella hyvä, mutta Lassi Lehtinen maalilla oli huikea ja sitten onneksi "nestori" Huttu nousi ratkaisijaksi, Jokinen kiteytti.

KeuPassa viiletti läpi kauden miehiä eri liigajoukkueista, kuten JYPistä ja Lukosta, ja esimerkiksi Lukosta lainalla olleen maalivahti Lehtisen panos oli uskomaton. Jokinen vakuuttaa, että joukkuehenki Keuruulla oli läpi kauden erinomainen, vaikka porukka ympärillä vaihtuu liigalainoista johtuen useinkin.  Kuorevedellä syntyneen ja Liigaa Ilveksen ja JYPin paidassa pelanneen Jokisen mukaan tämän kauden KeuPan joukkueella on ollut koko ajan hauskaa yhdessä ja voitot ovat ruokkineet joukkuehenkeä. 

— Totta kai voitot auttavat joukkuehengen syntymisessä, mutta tärkeää on myös se, että jokainen ukko täyttää mukisematta paikkansa, oli rooli mikä tahansa. Se on itse asiassa uskomattoman tärkeää joukkuehengen kannalta, Jokinen summaa.

KeuPan tueksi oli matkustanut maanantain finaaliotteluun tiettävästi neljä linja-autollista kannattajia. Jokinen ylistää hienoa meteliä läpi illan pitäneitä kannattajia, jotka arki-iltana ovat matkustaneet joukkueen tueksi useamman tunnin.

— Uskomatonta. Saimme heistä ihan järkyttävästi virtaa. Siinä on varmaan kokonaisuudessaan prosentti Keuruun väestöstä. Onhan se nyt ihan käsittämättömän hienoa ja lisäksi vielä Keuruun kaupunki oli tuossa tukemassa, Jokinen tunnelmoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Mestis-kauden parhaimmisto palkittiin − KeuPan mestaruuteen johdattanut Markus Jokinen keräsi kunniaa

MESTIS | 24.4.2018 20:00
Päättyneen Mestis-kauden parhaimmisto sai palkintonsa Mestiksen perinteisellä gaalaristeilyllä. KeuPa-hyökkääjä Markus Jokinen oli pelipaikkansa paras, ja hänet palkittiin myös koko sarjan parhaana pelaajana. lue lisää

JYP lainaa hyökkäysvoimaa KeuPasta

LIIGA | 16.10.2017 12:55
JYP lainaa KeuPa-hyökkääjä Markus Jokisen riveihinsä toistaiseksi. lue lisää

KeuPalle liigakokemusta hyökkäykseen - Markus Jokinen matkaa Keuruulle

MESTIS | 31.8.2017 14:10
Ilveksessä kaksi edelliskautta kiekkoillut Markus Jokinen siirtyy tulevaksi kaudeksi KeuPan riveihin. lue lisää

Kolme syytä, miksi tarinan mestareista kasvoi Mestis-mestareita

MESTIS | 22.4.2018 11:30
Mestis-kausi 2017-2018 päättyi runkosarjankin voittaneen KeuPa HT:n satumaiseen Mestis-mestaruuteen. Jatkoaika nosti esiin kolme syytä, jotka johtivat yllätysmestaruuteen. lue lisää

Lehtinen seisoi jälleen muurina KeuPan maalilla − "Koko Keuruu on ihan huikeassa vedossa"

MESTIS | 14.4.2018 19:13
KeuPan nuori maalivahti Lassi Lehtinen oli jälleen joukkueensa tuki ja turva, kun Mestis-finaalien ensikertalainen nappasi kolmannen kiinnityksen mestaruuteen. Lehtinen jakoi kiitosta niin joukkueelle edessään kuin yleisölle katsomossa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Markus Jokinen

KeuPa HT #17 L lh
s. 1988 Kuorevesi
183CM / 84KG
SOPIMUS: 2018