Keränen kapellimestaroi KalPalle toisen kiinnityksen

LIIGA / Haastattelu
KalPalla riitti aihetta tuuletuksiin myös perjantaina Lahdessa.
Helmikuun tyystin ilman maaleja pelanneen Janne Keräsen vahva vire siivitti KalPan jo toiseen jatkoerävoittoon Liigan puolivälieräsarjassa Pelicansia vastaan. Seitsemään edelliseen peliin hurjat yhdeksän osumaa iskenyt laituri ohjasi ylivoimamaalillaan kuopiolaiset maukkaaseen voittoon Lahdessa.

− Ei sen ihmeellisempää, vähän ehkä fysiikkaa tehtiin loppukautta varten, että jalka liikkuu. Nyt tuntuu, että liikkuisi hyvin. Siinä on hyvät pelikaverit vierellä, KalPan tulikuuma laituri ja perjantainen ratkaisija Janne Keränen pohti taiston katkeamisen jälkeen omaa virettään.

KalPa väänsi Lahden vuoristoratamaisessa ottelussa maukkaan voiton jälleen kerran ylitöiden jälkeen.

Kuopiolaiset ovat saaneet kahdessa ensimmäisessä pelissä käytettyä vahvuuttaan, liikettä, oivasti hyödyksi. Pelicansin vahvuus, fyysinen peli, ei puolestaan ainakaan toistaiseksi ole KalPaa kaatanut.

Näistä seikoista perjantain tulos olikin osaksi seurausta. Toisaalta, kuopiolaisten kärkimiesten vahvaa panosta ei myöskään sovi unohtaa. Keränen nakutti Pelicansin reppuun 2+1-pisteet.

− Se on meidän ase, että liikutaan paljon. Huomenna on isompi kaukalo, pitää jatkaa sitä samaa. Uskotaan omaan tekemiseen, niin kuin ollaan koko kausi uskottu, laituri puhui ensiksi joukkueensa vauhvuuksista, ja sen jälkeen omasta tekemisestään:

− No, itseluottamusta on totta kai. Oli minulla viime pelissä joku kolme-neljä läpiajoa, ei se aina uppoa. Pitää yrittää jauhaa vaan.

Sarja jatkuu jo lauantaina Kuopiossa. Keräsen mukaan perjantai-illan ja lauantaiaamun sekä -päivän aikana ei tehdä poppakonsteja.

− Palautumisaika on sama myös vastustajalle. Täytyy syödä ja juoda mahdollisimman paljon, jossain vaiheessa unen päästä kiinni. Huomenna vähän aamulla verytellään.

» Lähetä palautetta toimitukselle