x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Jarmo Kekäläinen esiintyy jatkossa Columbus Blue Jacketsin mainosseinän edustalla.

Jussi Kivimäki

Kekäläinen: "Tämä on minun maailmanympäripurjehdukseni"

Jarmo Kekäläinen hyvästeli Jokerit ja suomalaiset tiedotusvälineet keskiviikon tiedotustilaisuudessa. Kekäläinen aikoo rakentaa Columbus Blue Jacketsistä vakavastiotettavan Stanley Cup -ehdokkaan.

Jokerit tiedotti keskiviikkona Helsingissä Jarmo Kekäläisen siirtymisestä Columbus Blue Jacketsin GM:ksi samaan aikaan, kun NHL-seura piti oman tiedotustilaisuutensa toisella puolella Atlanttia. Kekäläisen mukaan työtarjous Blue Jackets -pomo John Davidsonilta tuli "muutama päivä sitten".

– Sanoin Hjallikselle (puheenjohtaja Harry Harkimo, toim. huom.) heti aluksi, että tämä on minun maailmanympäripurjehdukseni, Kekäläinen myhäili.

– Tämä on ollut unelmani siitä asti, kun ripustin luistimet naulaan.

Blue Jackets on ollut viime vuosina yksi NHL:n heittopusseista. Seura on koko historiansa aikana selviytynyt pudotuspeleihin vain kerran. Kekäläinen lähtee omien sanojensa mukaan NHL-seuran johtoon "nöyränä, mutta itseensä luottaen".

– Uskon, että olen ansainnut tämän mahdollisuuden työlläni. Nyt käärin hihat ja lähden rakentamaan Columbuksesta Stanley Cup -kelpoista organisaatiota, Kekäläinen pamautti.

Jälleenrakennuksesta hän ei halunnut puhua, vaan pikemminkin jatkuvasta rakentamisesta ja parantamisesta.

– Näen niin, että aina pitää rakentaa ja kehittää.

"Skautit sen työn tekevät"

Kekäläisestä tulee NHL:n historian ensimmäinen eurooppalainen GM.

– Onhan se kunnia, mutta en minä sitä niin ajattele. Lähestyn tätä tehtävää jääkiekkoammattilaisena. Ei eurooppalaisuudesta ole haittaa, mutta ei siitä ole mitään hyötyäkään.

Samaan Kekäläinen uskoo myös pelaajavarausten suhteen.

– Olen aina sanonut, että ei passin perusteella valita ketään. Jos mitään, niin olen suomalaisia kohtaan vielä vähän ankarampi, ettei vaan päästä syyttämään kotiinpäin vetämisestä.

Blue Jacketsillä on tulevan kesäkuun varaustilaisuudessa pelaajakauppojen myötä peräti kolmen ensimmäisen kierroksen varausta. Kekäläinen uskoo, että aikaa on riittävästi oikeiden pelaajien valikoimiseen.

– Olen katsonut pelejä Euroopassa hirveän määrän, uskon että tunnen eurooppalaiset pelaajat yhtä hyvin kuin kuka hyvänsä, Kekäläinen kertoi.

Vaikka Kekäläinen on profiloitunut aiempien NHL-pestiensä myötä nimenomaan varaustilaisuuden erikoisosaajaksi, hän muistuttaa, että tärkeimmän työt tekevät varsinaiset kykyjenetsijät.

– Sen olen oppinut, että on turha mennä norsunluutornista sinne sörkkimään. Minulla on valmiina skauttien listat, niihin ja pohjoisamerikkalaisiin pelaajiin pitää alkaa tutustua saman tien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Markus Nutivaaran jatkosopimus on harkittu riski Kekäläiseltä

NHL | 1.4.2018 17:00
Nuoren suomalaispuolustajan jatkosopimuksessa lasketaan toistaiseksi paljon potentiaalin varaan, mutta mahdollinen hyöty voi olla yllättävänkin suuri. lue lisää

Blue Jacketsin pitkäjänteinen työ palkitaan

NHL | 1.12.2017 17:00
NHL-maailman "sivukylällä" Columbuksessa on tehty jo vuosia pitkäjänteistä työtä, joka alkaa kantamaan hedelmää. Jarmo Kekäläisen rakentama menestysjoukkue on ottanut iso harppauksia kohti menestystä. Tänä keväänäkin mennään jo pitkälle. lue lisää

Blue Jacketsin ykkösnyrkki jäätyi pahimmalla mahdollisella hetkellä

NHL | 24.4.2018 17:28
Columbus Blue Jacketsin kausi päättyi maanantai-iltana. Blue Jackets hävisi kaikki kotiottelunsa, eikä organisaatio päässyt vieläkään juhlimaan sen ensimmäistä pudotuspelisarjan voittoa. Artemi Panarinin johdolla ykkösnyrkki hiljeni pahemman kerran kauden tärkeimmillä hetkillä. lue lisää

Pudotuspeliennakko: Kokemus vastaan nuoruus − sisuuntunut Capitals haastaa kapteeni Ovetškinin johdolla nuoriinsa luottavan Blue Jacketsin

NHL | 12.4.2018 10:00
Kahtena viime kautena pudotuspelinsä toiselle kierrokselle päättänyt Washington Capitals kohtaa pudotuspelien avauskierroksella vasta neljänsiin pudotuspeleihinsä valmistautuvan Columbus Blue Jacketsin. Capitals-kippari Aleksander Ovetškin päätti jälleen kerran runkosarjan maalikuninkuuteen, mutta kirkkain palkinto on vielä saavuttamatta. Blue Jackets lähtee sarjaan ennakkoluulottomana haastajana. lue lisää

Tilastoanalyysi: Bruins haastaa Lightningin Itäisen konferenssin ykköshevosen asemasta

NHL | 11.4.2018 7:30
NHL:n pudotuspelit ja taisto himoitusta Stanley Cupista alkavat keskiviikkona. Jatkoaika perkaa tilastoanalyysin avulla Itäisen konferenssin vahvimmat joukkueet ja käsittelee ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparien välisiä voimasuhteita. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Scott Harrington

Columbus #4 L p
s. 1993 Kingston, ON, CAN
184CM / 91KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2011 Pittsburgh Penguins 2. kierros #54