Karhunen oli kuin muuri - "Maalivahdin kannalta mahtava joukkue"

LIIGA / Haastattelu
Karhusen riemu repesi summerin soitua.
Kuva © Jarno Hietanen

Täksi kaudeksi Tampereelle ja Tapparaan Oulun Kärpistä tullut Tomi Karhunen torjui joukkueensa maalilla muutamaa peliä lukuun ottamatta kaikki pudotuspeliottelut. Mies oli mestaruuden ratkettua yhtä hymyä.

− Kirjoitimme porukalla kyllä aika hienon tarinan. Meillä oli huonoja ja hyviä hetkiä tässäkin ottelusarjassa, mutta niin vain nousimme voittoon. Vastoinkäymiset hitsasivat meidät yhteen, analysoi Karhunen.

Henkilökohtaisesti Karhunen koki menneen kauden olleen vaikea, mutta jokaisen vastoinkäymisen takaa paistoi aurinko.

− Kova ja raskas kausi. Joukkueen tuella vaikeistakin hetkistä päästiin yli. Peli loksahti kohdalleen runkosarjan lopussa. Sitten ei tarvinnut kuin vain antaa mennä, ja kasvattaa sitä hyvää oloa, mikä meillä pelaamisesta oli. 

Joukkue sai veräjänvartijalta ansaitut kiitokset.

− Maalivahdin kannalta mahtava joukkue. Sitoutunut joukkue, joka osasi pelata puolustuspeliä ja ymmärsi sen tärkeyden, kehui Karhunen.

Juhlat alkoivat jo pukukopissa ja ne jatkuvat varmasti pitkään. Seremoniamestarin viitan Karhunen luovuttaa mielellään toisaalle.

− Annan muiden jätkien Tampereella johtaa porukkaa. Tulen peesissä sujuvasti. Kerrankin on meikäläisen vuoro takakarvata, Karhunen hehkutti.

» Lähetä palautetta toimitukselle