Kapteeni Kukkonen voitosta: "Hieno osoitus sitkeydestä"

LIIGA / Haastattelu
Tätä miestä kaivattiin kipeästi takaisin kentälle.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com

Kärpät sai takaisin sen mitä olivat odottaneet: kapteeni Lasse Kukkosen tukipilarikseen. Hetken sivussa ollut puolustaja ei liiemmin lähtenyt leijumaan voitolla.

− Ei kai tämä sen kummempaa. Ainahan rytmi on vähän hakusessa tauon jälkeen. Hieno oli päästä pelaamaan finaaleja. Nautitaan tästä - hyvä henki on päällä.

− Aluksi ei päästy liikkeelle kiekon kanssa niin kuin halusimme. Se parani pelin edetessä. Kaksi tasaista joukkuetta, niin momentumi vaihtelee. Se täytyy vaan hyväksyä ja pelata sen mukaan. Se kumpi käyttää hetkensä paremmin, pärjää.

Lauantain peli alkaa jo kello 16. Välissäon vielä matka Ouluun.

− Toivottavasti adrenaliinitasot ehtivät vähän laskea tässä välissä, että saa nukuttua. En usko, että sen kanssa on ongelmia kummallakaan.

− Kaikki tietävät missä mennään ja mikä mahdollisuus tämä on. Varmasti joka jätkä nauttii tästä, että hallit on täynnä, muut joukkueet ovat lomilla ja me taistelemme vielä.

Ivan Huml iski pitkän tauon jälkeen kaksi maalia. Kukkonen kehui kärppäveljeään.

− Mies on tehnyt hommia koko ajan. Hienoa, että sai palkinnon. Iso pelaaja meille, on iso sydän ja haluaa auttaa tätä joukkuetta.

Kärpät oli 2-0-lukemin häviöllä ennen kolmatta erää, mutta teki hienon nousun rinnalle ja lopulta jatkoerässä ohi.

− Kyllä se siitä kertoo, että jätkät haluavat pelata toisilleen ja nauttia siitä haasteesta mikä siellä on. Hieno osoitus sitkeydestä, lisäsi Kukkonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle