KalPan unkarilaishyökkääjä käänsi murskatappion jälkeen katseensa Ranska-otteluun

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Balazs Sebok ja Unkari yrittivät kaikkensa Kanadaa vastaan, mutta vastus oli yksinkertaisesti liian kova.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Unkari taisteli Kanadaa vastaan urheasti, mutta tappio tuli lopulta rumin 7−1-lukemin. KalPan unkarilaishyökkääjä Balazs Sebok aloitti keskittymisen jo tiistaina pelattavaan Ranska-otteluun.

Vaikka loppulukemat olivat 7−1, Unkari taisteli Kanadaa vastaan hyvin.

− Jäi sellainen fifty-fifty-fiilis pelistä. Meiltä oli ihan kova matsi, ja pelasimme hyvin, mutta 7−1 on 7−1. Tuloksesta olen aika surullinen, KalPassa pelaava Unkarin Balazs Sebok harmitteli.

Etenkin ottelun avauserässä ja toisen erän alkupuolella Unkari pelasi miehekkäästi, mutta ei saanut paikoistaan kuin yhden osuman. 2−1-tappiotilanne muuntui toisen erän kuluessa rumiksi 6−1-lukemiksi.

− Toisen erän alussa näytimme mielestäni, että voimme oikeasti olla täällä [ylimmällä tasolla]. Valitettavasti kiekko ei mennyt maaliin, Sebok kuvaili.

Unkarin yhtenä kiekollisena maestrona toiminut Sebok oli lähellä iskeä itsekin osuman ottelun puolivälin paikkeilla, kun hyökkääjä harhautti itsensä kanadalaispakin ohi ja pääsi vastatusten kanadalaisvahti Calvin Pickardin kanssa. Sebokin rystyveto meni kuitenkin maalikehikon ohi.

− Se oli ihan tavallinen yksi vastaan yksi -tilanne. Kiekko ei mennyt maaliin, mutta toivottavasti se menee Ranskaa vastaan.

Ranska-ottelu on Unkarille sarjapaikan säilyttämisen kannalta elintärkeä. Unkarin on jätettävä lohkovaiheessa taakseen Ranska ja Saksa, jotta sarjapaikka varmistuu.

− Säilyminen on mielestäni realistinen tavoite tällä hetkellä. Huomenna meillä on vapaapäivä, tiistaina vastassa on Ranska. Se on meille erittäin tärkeä peli voittaa, Sebok totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle