KalPan Keränen: "Ei vielä valmista, mutta hyviä aihioita on"

LIIGA / Haastattelu
Janne Keräsen (vas.) tasoitusmaali sytytti KalPan kamppailemaan voitosta.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Kuopion turnauksen päivän toisessa ottelussa KalPa voitti HIFK:n rikkonaisten vaiheiden jälkeen 2−1. Kilpipaitoihin täksi kaudeksi siirtynyt Janne Keränen avasi KalPan maalihanat viimeisessä erässä.

Janne Keränen iski komean 1−1-tasoitusmaalin ottelun kolmannessa erässä ja herätti kotijoukkueen voittotaisteluun.

− Lähdin hakemaan vauhtia ja (Antti) Halonen imi siinä kiinni kaksi HIFK:n pelaajaa. Oli niin hyvä vauhtiero, että ajattelin siirtää pakkien mailojen alta, mennä ohi ja nostaa kiekon maaliin kattoon. Se onnistui aika täydellisesti, hyökkääjä naurahti.

Ottelussa tuli todella paljon jäähyjä ja se häiritsi pelirytmin löytymistä.

− Oli aika rikkonaista, tuli paljon jäähyjä, eikä siinä oikein päästy pelaamaan viidellä viittä vastaan. Viimeisessä erässä ei ollut enään niin pahasti ja päästiin peliin mukaan. Ei meidän peli vielä valmista ole, mutta hyviä aihioita on. Hyvä siitä tulee, Keränen vakuutti.

Muutenkin hyökkääjä puhui luottavaisesti joukkueestaan ja kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin.

− Joukkue vaikuttaa oikein iskukykyiseltä näin kauden alla ja minusta meillä on hyvä paketti. On hyviä nuoria, vähän kokeneempia ja myös hyvä maalivahti. Tottakai, kun on uusia pelaajia, niin hioutuminen kestää. Aikaa on kuitenkin vielä hyvin ja olen 100% varma, että hioudutaan yhteen.

Myös uutena alkava CHL saa Keräseltä hyvän vastaanoton.

− Tuntuu oikein hyvältä lähteä pelaamaan CHL:ää. Kiva välillä päästä pelaamaan ulkomaalaisiakin joukkueita vastaan, koko vuosi täällä kuitenkin pelataan samoja Liiga-joukkueita vastaan. Varmasti virkistää mieltä.

Muutaman vuoden tauon jälkeen ohjelmaan palannut Kuopion turnaus on myös Keräsen mieleen.

− Vaikuttaa oikein kivalta tapahtumalta ja mukava pelata. Jää oli paikotellen huonossa kunnossa, kun tämä oli jo toinen peli tälle päivälle ja kelit on vielä aika lämpimät. Oli ajoittain jopa meininkiä katsomossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle