Hoffman nosti lauantaina kauden maalimääränsä kuuteen.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Kahden maalin Hoffman tyytyväisenä joukkueensa panokseen - "Odotamme toisiltamme paljon"

Ottawa Senatorsin Mike Hoffman oli keskeisessä roolissa joukkueensa voitossa lauantaina Colorado Avalanchea vastaan. Hyökkääjä teki ottelussa kaksi maalia, joista toinen jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Ottawa Senators poistui Globenin kaukalosta voittajana myös lauantaina, kun se kukisti toistamiseen Colorado Avalanchen maalein 4−3. Perjantain tapaan lauantain kohtaaminen joukkueiden välillä pysyi maalien osalta tasaisena.

Lauantaina ottawalaisjoukkueen voittomaalista vastasi Mike Hoffman ajassa 53.23.

− Molemmat pelit olivat tasaisia, ja ne olisivat voineet mennä kummin päin tahansa. Emme olisi kuitenkaan halunneet paljoa enempää, hyökkääjä kertoi ottelun jälkeen.

− Nostimme tasoamme maalivahtipelaamisessa ja puolustamisessa. Ruotsissa oleminen ja neljä pistettä tuntuvat hyvältä.

Hoffman jakoi kehuja myös hyökkääjä Mark Stonelle, joka on ollut alkukaudella lähes pysäyttämätön. Stone teki viikonloppuna yhteensä kolme maalia.

− Hän on ollut tänä vuonna täydellinen. Tiedän, miten hän on tehnyt pisteitä ja luonut maalintekotilanteita. Olen nähnyt hänen pelaamisensa laajuuden. 

Hoffman pääsi lauantaina itsekin maalien makuun ensimmäistä kertaa viikonlopun aikana. Kanadalainen vastasi toisessa erässä joukkueensa 1−1-tasoitusmaalista, joka syntyi hurjalla onnenkantamoisella. Hyökkääjä lähetti kiekon laidasta päätyyn, mutta peliväline kimpoilikin jäästä kohti maalia ja ohi Jonathan Bernierin.

"Tavoitteenamme oli tulla tänne ja saada neljä pistettä."

− Ei, yritin vain siirtää kiekkoa toiselle puolelle, Hoffman virnuili ja sanoi, ettei yrittänyt maalia tarkoituksella.

Ruotsalaispuolustajat Erik Karlsson ja Johnny Oduya keräsivät viikonlopun aikana Globenin yleisöltä suurimmat suosionosoitukset. Huutomyrskyyn yleisö yltyi, kun Oduya tykitti lauantaina Senatorsin tasoihin päätöserässä.

− He pelasivat uskottomasti molemmissa otteluissa. He ovat kertoneet haluavansa tulla tänne ja pelata kannattajiensa edessä, ja tämä oli heille loistava kokemus. He todellakin edistivät tämän joukkueen menestystä.

Hoffman sanoi, että joukkueen tavoitteena oli saada viikonlopusta maksimaalinen tulos irti eikä yhtään vähempää.

− Tavoitteenamme oli tulla tänne ja saada neljä pistettä. Ehkä pyysimme liikaa, mutta siksi joukkueemme on siellä, missä se on nyt. Odotamme toisiltamme paljon. 

− Ensimmäiset päivät eivät olleet helppoja aikaeron vuoksi, mutta sen jälkeen tämä olikin hauskaa ja nostimme tasoamme. Tänään pelasimme mielestäni vahvan ottelun.

Lauantaina Senators oli kolmesti takaa-ajoasemassa, mutta jokaisella kerralla joukkue vastasi maalilla ja nousi lopulta voittoon.

− Täytyy vain pysyä kärsivällisenä. Tiedämme, että meillä on pukuhuoneessamme joukkue, joka osaa tehdä maaleja. Ei pidä turhautua, kun peli tuntuu olevan omalta osalta ulottumattomissa, Hoffman tiivisti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Boucher löi pöytään valttikorttinsa − tutkapari Stone-Hoffman ratkaisi Senatorsille voiton

NHL | 12.11.2017 14:00
Ottawa Senators on itäisen konferenssin kärkijoukkueita ja viimeistelytehokkuudeltaan myös NHL:n kärkeä. Joukkueella on kuitenkin vielä yksi tapa parantaa suoritustaan. Mike Hoffmanin ja Mark Stonen laittaminen samaan ketjuun on Senatorsin vastine lasin rikkomiselle hätätilanteessa. lue lisää

Tutkapari Stone-Hoffman on Senators-hyökkäyksen selkäranka

NHL | 11.2.2017 16:00
Ottawa Senators on monena vuonna tukeutunut puolustaja Erik Karlssonin tehoihin. Laitahyökkääjät Mark Stone ja Mike Hoffman kuitenkin nousevat vääjäämättä kohti NHL:n kärkeä ja ovat nostamassa myös joukkuettaan takaisin pudotuspeleihin. lue lisää

Show, supertähdet ja ikimuistoiset elämykset – NHL-peleille on paikkansa Euroopassa

NHL | 13.11.2017 9:00
Tukholmassa saatiin viikonloppuna nauttia kahdesta NHL-pelistä. Pelien tasosta voi olla montaa mieltä, mutta tapahtumana supertähtiä ja show-elementtejä pursuileva spektaakkeli oli ilman muuta kokemisen arvoinen. lue lisää

Ykköspuolustajat vertailussa: Karlsson tehoili, Barrien hyökkäysaktiivisuus ei auttanut Avalanchea

NHL | 12.11.2017 12:00
Hyökkäävien puolustajien kaksintaistelussa Colorado Avalanchen Tyson Barrie ei pystynyt vahvoista otteistaan huolimatta ohittamaan Ottawa Senatorsin Erik Karlssonia. lue lisää

Senatorsille kolaus hyökkäysosastolle - Smith sivuun kolmeksi viikoksi

NHL | 11.11.2017 18:44
Ottawa Senators ja Colorado Avalanche pelaavat lauantaina toisen perättäisen keskinäisen kohtaamisensa. Joukkueiden aloittavat maalivahdit vaihtuvat perjantaista. Senators-hyökkääjä Zack Smith on puolestaan sivussa seuraavat kolme viikkoa. lue lisää

Kommentit

Mike Hoffman

Ottawa #68 L kh
s. 1989 Kitchener, ON, CAN
183CM / 80KG
SOPIMUS: 2020
VARAUS: 2009 Ottawa Senators 5. kierros #130