Hoffman nosti lauantaina kauden maalimääränsä kuuteen.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Kahden maalin Hoffman tyytyväisenä joukkueensa panokseen - "Odotamme toisiltamme paljon"

Ottawa Senatorsin Mike Hoffman oli keskeisessä roolissa joukkueensa voitossa lauantaina Colorado Avalanchea vastaan. Hyökkääjä teki ottelussa kaksi maalia, joista toinen jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Ottawa Senators poistui Globenin kaukalosta voittajana myös lauantaina, kun se kukisti toistamiseen Colorado Avalanchen maalein 4−3. Perjantain tapaan lauantain kohtaaminen joukkueiden välillä pysyi maalien osalta tasaisena.

Lauantaina ottawalaisjoukkueen voittomaalista vastasi Mike Hoffman ajassa 53.23.

− Molemmat pelit olivat tasaisia, ja ne olisivat voineet mennä kummin päin tahansa. Emme olisi kuitenkaan halunneet paljoa enempää, hyökkääjä kertoi ottelun jälkeen.

− Nostimme tasoamme maalivahtipelaamisessa ja puolustamisessa. Ruotsissa oleminen ja neljä pistettä tuntuvat hyvältä.

Hoffman jakoi kehuja myös hyökkääjä Mark Stonelle, joka on ollut alkukaudella lähes pysäyttämätön. Stone teki viikonloppuna yhteensä kolme maalia.

− Hän on ollut tänä vuonna täydellinen. Tiedän, miten hän on tehnyt pisteitä ja luonut maalintekotilanteita. Olen nähnyt hänen pelaamisensa laajuuden. 

Hoffman pääsi lauantaina itsekin maalien makuun ensimmäistä kertaa viikonlopun aikana. Kanadalainen vastasi toisessa erässä joukkueensa 1−1-tasoitusmaalista, joka syntyi hurjalla onnenkantamoisella. Hyökkääjä lähetti kiekon laidasta päätyyn, mutta peliväline kimpoilikin jäästä kohti maalia ja ohi Jonathan Bernierin.

"Tavoitteenamme oli tulla tänne ja saada neljä pistettä."

− Ei, yritin vain siirtää kiekkoa toiselle puolelle, Hoffman virnuili ja sanoi, ettei yrittänyt maalia tarkoituksella.

Ruotsalaispuolustajat Erik Karlsson ja Johnny Oduya keräsivät viikonlopun aikana Globenin yleisöltä suurimmat suosionosoitukset. Huutomyrskyyn yleisö yltyi, kun Oduya tykitti lauantaina Senatorsin tasoihin päätöserässä.

− He pelasivat uskottomasti molemmissa otteluissa. He ovat kertoneet haluavansa tulla tänne ja pelata kannattajiensa edessä, ja tämä oli heille loistava kokemus. He todellakin edistivät tämän joukkueen menestystä.

Hoffman sanoi, että joukkueen tavoitteena oli saada viikonlopusta maksimaalinen tulos irti eikä yhtään vähempää.

− Tavoitteenamme oli tulla tänne ja saada neljä pistettä. Ehkä pyysimme liikaa, mutta siksi joukkueemme on siellä, missä se on nyt. Odotamme toisiltamme paljon. 

− Ensimmäiset päivät eivät olleet helppoja aikaeron vuoksi, mutta sen jälkeen tämä olikin hauskaa ja nostimme tasoamme. Tänään pelasimme mielestäni vahvan ottelun.

Lauantaina Senators oli kolmesti takaa-ajoasemassa, mutta jokaisella kerralla joukkue vastasi maalilla ja nousi lopulta voittoon.

− Täytyy vain pysyä kärsivällisenä. Tiedämme, että meillä on pukuhuoneessamme joukkue, joka osaa tehdä maaleja. Ei pidä turhautua, kun peli tuntuu olevan omalta osalta ulottumattomissa, Hoffman tiivisti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

”Leftin Laine”: Mike Hoffman on kasvanut vaaralliseksi maalitykiksi ja siirtomarkkinoiden huippusaaliiksi

NHL | 19.2.2018 21:30
Ottawa Senatorsin Mike Hoffman on kolme edellistä kautta ollut joukkueensa johtavia hyökkääjiä. Tällä kaudella tehot ovat kääntyneet laskuun, mutta kanadalaishyökkääjä on kuitenkin yksi tavoitelluimpia pelaajia siirtojen takarajalla. lue lisää

Boucher löi pöytään valttikorttinsa − tutkapari Stone-Hoffman ratkaisi Senatorsille voiton

NHL | 12.11.2017 14:00
Ottawa Senators on itäisen konferenssin kärkijoukkueita ja viimeistelytehokkuudeltaan myös NHL:n kärkeä. Joukkueella on kuitenkin vielä yksi tapa parantaa suoritustaan. Mike Hoffmanin ja Mark Stonen laittaminen samaan ketjuun on Senatorsin vastine lasin rikkomiselle hätätilanteessa. lue lisää

Gaborikin kevät kuluu kuntoutuksessa − kausi katkesi ennen aikojaan välilevyn pullistuman takia

NHL | 5.4.2018 22:05
Ottawa Senatorsin hyökkääjä Marian Gaborikin kausi on ohi. Hän kävi Los Angelesissa leikkauttamassa selkänsä välilevyn pullistuman takia. lue lisää

Erik Karlssonia ja tämän vaimoa kohtasi valtava suru − poika menehtyi

NHL | 20.3.2018 20:51
Ottawa Senatorsin kapteeni Erik Karlsson ja tämän vaimo Melinda Karlsson kokivat jotain sellaista, jota kukaan vanhempi ei halua kokea. Heidän poikansa menehtyi. lue lisää

Alt, Oduya ja Stewart uusiin osoitteisiin - Jussi Jokinen läpäisi siirtolistan

NHL | 26.2.2018 19:34
NHL:n siirtotakarajalla siirtolistalla on perinteisesti vilskettä. Sunnuntaina listalle päätyneistä pelaajista kolme päätyi vaihtamaan seuraa. Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen ei kelvannut kenellekään, joten hänet voidaan sijoittaa Blue Jacketsin farmijoukkueeseen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mike Hoffman

Ottawa #68 L kh
s. 1989 Kitchener, ON, CAN
183CM / 80KG
SOPIMUS: 2020
VARAUS: 2009 Ottawa Senators 5. kierros #130